Bartuğ Elmaz: Mourinho’dan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Lugano ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe’de genç futbolcu Bartuğ Elmaz açıklamalarda bulundu.

Taraftarların maça olan ilgisine değinen Bartuğ Elmaz, “Her zaman olduğu gibi taraftarlarımız bugün yine full gelmişler. Bu kadar taraftarı bekliyorduk. Her deplasmanda bizim yanımızdalar. Her yer sarı-lacivert. Tabii ki rakibimizi en iyi şekilde analiz ettik. Hem hücum hem de savunmada ona göre çalışmaları yaptık. Bugün buraya kazanmaya geldik. Kazanıp evimize en iyi şekilde dönmek istiyoruz” dedi.

D-Smart’a konuşan Bartuğ Elmaz kamp dönemine dair şu ifadeleri kullandı:

“Çok yoğun bir kamp süreci gerçekleştirdik. Çok yoğun çalıştık. Hocam da bana güvendi, bana şans verdi. Şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Kendi açımdan mutluyum. Ama daha çok geliştireceğim yönler var. Onların üstüne çalışıyorum. Hocam şans verirse en iyi şekilde değerlendireceğimi düşünüyorum.”

Jose Mourinho’dan çok şey öğreneceğini vurgulayan Bartuğ Elmaz, “Mourinho hocamızdan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. İnşallah çok kez forma şansı bulurum” açıklamasını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir