Aziz Yıldırım’dan Ali Koç’a Şekip Mosturoğlu eleştirisi!

Fenerbahçe’de 8-9 Haziran’da gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurulu için geri sayıma geçilirken, aday Aziz Yıldırım’dan mevcut başkan Ali Koç’un “Şekip Mosturoğlu ile çalışmayacağım” sözlerine cevap geldi.

Yıldırım, “Mevcut Başkan Ali Koç’un, kazandığı takdirde, yakın zamanda rekor oyla seçilmiş Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu ile çalışmayacağı yönündeki demeçleri anti-demokratik ve anti-kurumsaldır. Bununla birlikte Sayın Koç, bu açıklamalarıyla, genel kurulun divan yönetimine ambargo koyma hedefini açıkça belli etmiştir” dedi.

Aziz Yıldırım şöyle devam etti: “Genel Kurulumuzun eşit ve adil şartlarda idare edilebilmesi, kongre ortamının profesyonellik ve adalet ile yönetilmesi ve her bir kongre üyemizin hakkının muhafaza edilebilmesi adına, kurumsal yapımızın bir gereği olarak Şekip Mosturoğlu’nun, Genel Kurul’un Divan Başkanı olması gerektiğini düşünüyoruz. Bütün üyelerimizi, adalet duygusundan şüphemizin olmadığı, tüzüğümüzü noktasından virgülüne kadar uygulayacağına emin olduğumuz, Sayın Mosturoğlu lehine oy kullanmaya davet ediyorum.”

Öte yandan Aziz Yıldırım, Ali Koç’un kendisini canlı yayına davet etmesine de cevap verdi. Yıldırım, “Sayın Ali Koç, yıllardır benimle birlikte televizyona çıkma isteğini, tarafımdan pozitif bir cevap alamamasına rağmen ısrarla yinelemektedir. Benim kendisiyle herhangi bir televizyon programına çıkmak gibi bir planım bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir