Aziz Yıldırım: 5 senede nerede verilen sözler

Fenerbahçe’de 1998-2018 yılları arasında görev alan efsane başkan Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenliyor.

Mali genel kurul öncesi halefi Ali Koç’a güven tazelemesi için olağanüstü genel kurula gitme çağrısı yapan ve mevcut başkanın “Ya aday olun ya da başımızdan çekilin” sözlerinin hedefi olan Yıldırım bu sözlere yanıt veriyor hem de gündemi değerlendiriyor.

“Ali Bey’i seçen kongre üyeleri ortada yok”

Başkan Aziz Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

“İstemesek de böyle toplantılar yaparak Fenerbahçe’yle bilgi vermek ve almak için toplantılar düzenliyoruz. 5 yıl önce biten kongreden sonra Fenerbahçe’yle ilişkimi keserek yeni bir hayat kurdum. Ancak siz beni rahat bırakmıyorsunuz. Ben emekli oldum. Açıklama yapsam, neden yaptı… Yapmasam, ‘Ben Fenerbahçe’yim’ diyen adam neden konuşmuyor… Ali Bey’i seçen kongre üyeleri ortada yok. 16 bin kişi oy verdi. Seçtiniz. Dünya yıldızları gelsin, şampiyonlar gelsin diye seçtiniz. 5 senede nerede verilen sözler.”

“Fenerbahçe yönetimi çok güçsüz”

Kongrede yapılan konuşmalar bizi üzdü. Samimi konuşmalar yapacağız. Ana amaç şu. Fenerbahçe yönetimi çok güçsüz. Ali Bey’in şahsıyla bu iş yürümez. Benim yönetimdeki dönemde çok güçlü insanlar vardı. Olağanüstü kongre yap dememin buydu. Güvenoyu iste. Seçim değil, güvenoyu.

Açıklamalar için sayfayı sık sık yenileyiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir