Anastasios Bakasetas’ın forması açık artırmada! Geliri depremzedelere bağışlanacak

Trabzonspor’un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas geldiği günden bu yana gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olmuştu. Erdal Şahin isimli bir taraftar da tecrübeli oyuncuya olan hayranlığı sonrasında ‘Bakasetas, bir Yunan yapımı’ sözleriyle sosyal medyada insanları güldürmüş ve gündem olmuştu.

Bordo-mavili kulüp de Şahin’i, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne davet etmiş ve Bakasetas’la tanıştırmıştı. 29 yaşındaki yıldız da Erdal Şahin’e imzalı formasını hediye etmişti.

SATIŞA SUNDU

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen yıkıcı depremler sonrasında dünyanın dört bir yanından depremzedelere yardım yapılırken, Erdal Şahin de bu duruma kayıtsız kalamadı. Bordo-mavili taraftar, Bakasetas’tan aldığı imzalı formayı satışa sundu.

Erdal Şahin, sosyal medya hesabından yayımladığı videoda, “Ben de yardım yapmak istiyorum depremzedelere ama imkanım yok. Elimde bir kuru Bakasetas’ın bana vermiş olduğu imzalı forma var. Bunu açık arttırma ile sizlere sunuyorum. Gelirini bütün depremzede kardeşlerimize yardım amaçlı kullanacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir