Alex Ferguson yıkıldı! Çok konuşulan görüntü

Manchester United, ‘Sir’ Alex Ferguson görevi bıraktığından beri Premier Lig’de gün yüzü göremedi. Manchester United kariyerinde 13 şampiyonluğu efsane teknik adamı mumla arıyor.

HEZİMETE UĞRADILAR

Premier Lig’in 8. haftasında oynanan derbide ManU ezeli rakibi Manchester City karşısında hezimete uğradı: 6-3. Ev sahibi ekibi tarihi galibiyete götüren golleri yeni transfer Erling Haaland (3) ve Phil Foden (3) kaydetti. Bu sonucun ardından City puanını 20’ye yükselterek liderlik koltuğunda oturan Arsenal’i 1 puan geriden takip etti. 1 maçı eksik olan kırmızı-beyazlı takım ise liderin tam 9 puan gerisine düştü. 

?

İlk yarıda skorun 4-0 olmasının ardından Manchester United taraftarlarının bir bölümü stadı terk ederken, Alex Ferguson’ın tribündeki görüntüsü çok konuşuldu. Son dereceli düşünceli olan 80 yaşındaki efsane ismin tribündeki büyük üzüntüsü dikkat çekti.   

9 YILDIR ŞAMPİYONLUĞA HASRET

Alex Ferguson’ın gitmesinin ardından Manchester United, 2012-13’ten bu yana şampiyon olamıyor. O günden bu yana ezeli rakip City tam 5 kez mutlu sona ulaştı. İskoç teknik adamdan bu yana Manchester City’ye karşı çıktığı ilk maçı kaybetmeyen ManU menajeri bulunmuyor. Eric ten Haag bu kervana katılan son teknik adam oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir