AK Parti’li Abdulhamit Gül’den anket açıklaması

Gül’ün açıklamalarından satır başları şöyle; (Deprem bölgesinde son durum) Büyük bir acı yaşadık, asrın felaketi. Olayın ilk anından itibaren devletimiz tüm unsurlarıyla, kurumlarımızla devlet-millet kaynamasıyla hep yanlarında olduk. Halen de vatandaşımızın yanındayız.Ben hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Bayramın ikinci günü Cumhurbaşkanımız Gaziantep’e geldi, Nurdağı’na ve 70 günde köye evlerini teslim etti vatandaşlarımıza. Yani evleri yıkılan vatandaşlarımız güvenli ve yeni evlerinde huzu içerisinde yaşayabilecekleri evleri teslim ettik. Çok mükemmel bir çalışma oldu. Yine köy evlerinin yapımı devam ediyor. Keza kalıcı konutlar da devam ediyor, büyük bir hızla sürüyor.

Vatandaşlarımızın hepsinin huzur içerisinde güvenli bir şekilde evlerinde olabileceği ana kadar bu çalışmaları yapacağız. Ve diğer yerlerde de yine daha sağlam yapılar, binalarla vatandaşlarımızın depreme dayanıklı bir dirençli şehir anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

FAHİŞ KİRA ARTIŞLARI

Kira artışları gerçekten biraz da haksızlık yapılarak, vatandaşlarımızı mağdur ederek bazı kişiler tarafından da suistimal edilmekte. Bu konuda çok ciddi şikayetler bizler de alıyoruz. Meclis açıldığında bu konuda yine ilave ceza yaptırımlarını da içeren düzenlemeleri yapacağız. Vatandaşımızı bu anlamda insafsız uygulamalara, yanlış uygulamalara asla izin vermeyeceğiz. Bu konuda her türlü düzenlemeleri yapacağız.

MECLİS ÇOĞUNLUĞU SAĞLANABİLECEK Mİ?

Biz anketlere filan hiç bakmıyoruz. Çünkü en iyi anket vatandaşın kendisi, iradesi. Vatandaşımızın çok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir