ABB’den 110 yeni proje

 

Törende konuşan Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş’ı överek şunları söyledi: “Başarılı bir belediye başkanı. Her şeyden önemlisi hesap vermeyi namuslu bir görev olarak kabul eden bir belediye başkanı. Dolayısıyla harcadığı her kuruşun hesabını kendi halkına, kendi milletine, kendi vatandaşına veren bir belediye başkanının, hepimizin başının üstünde yeri vardır. Hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmayan bir belediye başkanı, vatandaşları arasında hiçbir ayrım yapmayan, bir evde dert varsa o dertle birlikte dertlenen bir belediye başkanı, o belediye başkanı Ankara’nın gözde Büyükşehir Belediye Başkanı” ifadelerini kullandı.

‘Demokrasiyi gençler getirecek’

Gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, “Bütün dünya siyaset tarihi şunu yazacak; ‘Otoriter bir yönetimi, demokratik yollarla, sandıkta yenerek ülkeye demokrasiyi gençler getirdi” ifadelerini kullandı.

ABB Başkanı Yavaş da, “Burası Cumhuriyet’in Başkent’i Ankara. Kuruluşun, kurtuluşun, nice sevdaların kenti. Bu kent nice sevdaların içinde en büyük sevda olan vatanseverliğin kenti, burası Mustafa Kemal Atatürk’ün kenti. Başkent’e bereket ve huzur iklimi gelmeli” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir