A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi Yarı Final’inde İtalya’ya kaybetti

Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi yarı finalinde İtalya ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka Ankara Spor Salonu’nda oynandı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya’ya 3-0 mağlup oldu ve turnuvada final oynama şansını kaybetti. İtalya Milli Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Brezilya ile eşleşti. Filenin Sultanları, Sırbistan’la üçüncülük maçında karşı karşıya gelececek.

TÜRKİYE – İTALYA: 0-3

1. Set Sonucu: 18-25 (İtalya lehine)
2. Set Sonucu: 26-28 (İtalya lehine)
3. Set Sonucu: 22-25 (İtalya lehine)

RAKİP BREZİLYA

FIVB Milletler Ligi yarı finalinde Türkiye ile İtalya arasındaki maçın galibinin finaldeki rakibi belli oldu. Sırbistan’ı 3-1 yenerek finale yükselen Brezilya, Filenin Sultanları’yla İtalya’nın oynayacağı maçın kazananıyla kupa için mücadele edecek.


ÇEYREK FİNALDE TAYLAND’I DEVİRDİK

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Ankara Spor Salonu’nda oynanan FIVB Milletler Ligi’nin çeyrek final etabında Tayland’la karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, rakibini 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 25-23 kaybettiği ilk setin ardından rakibini 25-15, 25-18 ve 25-20’lik setlerle 3-1 geçti.

MİLLİLER DESTAN YAZDI

FIVB Milletler Ligi’nde 2018’den bu yana heyecan devam ederken A Milli Kadın Voleybol Takımı oldukça iyi bir performans sergiledi. Filenin Sultanları, 2018’deki turnuvada ikinci oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2019’da ise dördüncü olarak turnuvayı tamamladı. Filenin Sultanları, 2021’deki turnuvada ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir