Animasyondan gerilime ne ararsanız beyaz perdede

“Transformers: Başlangıç”: Film, Optimus Prime ve Megatron’un anlatılmamış hikâyesini getiriyor perdeye. Üstelik bu sefer animasyon olarak. Seslendirme kadrosu yıldızlar geçidi gibi: Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Steve Buscemi, Laurence Fishburne, Jon Hamm gibi pek çok yıldız isim var.

“Asla Bırakma”: Bütün yaşamları boyunca kötü bir ruh tarafından ele geçirilmiş bir ailenin ölüm kalım mücadelesini konu alan “Asla Bırakma”nın başrolünde, kendisinden sonra hiçbir siyah kadın oyuncunun Oscar ödülü almamasını sıklıkla protesto eden Halle Berry yer alıyor. Alexandre Aja ise yönetmen koltuğunda.

“Hükümet Bey”: “Hükümet Kadın”dan sonra sırada “Hükümet Bey” var. Film, yönetmen Mehmet’in hayali olan “Cin Başka Peri Başka” adlı korku filmini çekmek için gittiği köyde yaşadığı eğlenceli olayları anlatıyor. 

“Dedemin Gözyaşları”: Usta oyuncu Halil Ergün’ün başrolü Ali Kürşat Uzun ve Erkan Petekkaya ile paylaştığı film, lösemi hastası Mustafa ile onu sevgiyle büyüten dedesi Kemal’in hikâyesini konu ediniyor. 

“Harika Kanatlar Dünya Turu”: Geçen hafta olduğu gibi yine bir Çin animasyonu vizyonda. Film, arızalı bir denizaltı olan Comma’nın gelecekteki hâliyle tanışmasını ve derin deniz depremleri ile kayıp canlıların arkasındaki korkunç komployu öğrenmesini konu alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir