SON DAKİKA | Süper Lig’de Trabzonspor – Beşiktaş maçı!

Trendyol Süper Lig’de sezonun ilk derbisinde Trabzonspor ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor.  Beşiktaş oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 8 kez sarsarken kalesinde ise sadece 2 gol gördü.  Trabzonspor ise Sivasspor ve Eyüpspor ile berabere kalarak 2 puan topladı.

Papara Park’ta oynanan müsabaka saat 20.00’de başladı. Karşılaşmayı dilerseniz SKORER’den canlı anlatım olarak takip edebilirsiniz.

 

TRABZONSPOR – BEŞİKTAŞ: 0-0 (İLK YARI OYNANIYOR)

19:5715 Eylül 2024

MAÇ BAŞLADI

Süper Lig’de Trabzonspor – Beşiktaş maçı başladı.

19:5615 Eylül 2024

ŞENOL GÜNEŞ İÇİN ÖZEL KOREOGRAFİ

Trabzon’da Şenol Güneş için özel koreografi yapıldı.

19:4015 Eylül 2024

ŞENOL GÜNEŞ: “RAKİPLER ÇOK PAHALI OYUNCULAR ALDI”

Şenol Güneş: “Heyecanlıyım. Sorumluluklarımı biliyorum, o sorumluğu taraftar veriyor. Biz işimizi yapacağız. Çok zorlu dönemler de gördük iyi dönemler de. Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumdan nasıl çıkacağına bakacağız. Ben bu camianın bir bireyiyim. Burası büyük bir camia. Camianın beklentisini biliyorum. Oyuncuların futbol karakterlerini iyi analiz ederek hücum ve savunmayı doğru yaparak ilerlemeye çalışacağız. Rakibimiz güçlü ve formda. Ligde henüz denge oturmadı, bazı takımlar 5. maçını bitirdi, bazıları 3. maça çıkmadı.”

 “Bugün çıkacak olan 11, bugün çıkacak. Her maçta 11 değişebilir, oyuncuların ne kadar yeterli olduğunu değerlendireceğiz. Sürekli oyuncu gelmesi de bir karmaşıklık yarattı. Bir 11 ve onun alternatifini istiyoruz. Kabul etmek lazım ki diğer takımlar çok pahalı oyuncular aldılar, bunun şartlarını bilemeyiz biz ama elimizdeki oyunculardan en iyisini alacağız.”

19:3015 Eylül 2024

BRONCKHORST: MAÇI DOMİNE ETMEK İSTİYORUZ

Giovanni van Bronckhorst: “Rakibimizi analiz ettik ama yeni bir hocaları var, kendisinin harika bir kariyeri var. Bugün nasıl oynayacaklarını göreceğiz. Maçı domine etmek ve fırsatlar yakalamak istiyoruz. Milli aradan önce nasılsak bugün de öyle devam etmek istiyoruz. Tecrübeli oyuncularımız var. Ayrıca bugün zindeyiz ve hazırız, kazanmak istiyoruz.”

19:1015 Eylül 2024

SALİH UÇAN: LİGDEKİ EN CİDDİ SINAV

 “Lige iyi başlangıç yaptık. Trabzonspor maçı zor olacak. Trabzonspor’un yeni hocası, yeni oyuncuları var. Onlar için de büyük bir maç olacak. İyi başladık, böyle devam etmek istiyoruz. İki takım için de ligdeki en ciddi sınav olacak. İnşallah güzel bir oyunla, güzel bir galibiyet almak istiyoruz.”

18:4215 Eylül 2024

İLK 11’LER BELLİ OLDU

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Visca, Bardhi, Orsic, Banza

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Musrati, Gedson, Joao Mario, Rafa Silva, Rashica, Immobile

18:3715 Eylül 2024

SEMİH KILIÇSOY’A BÜYÜK İLGİ
17:0915 Eylül 2024

BEŞİKTAŞ’IN PAYLAŞIMI
17:0815 Eylül 2024

TRABZONSPOR’DAN PAYLAŞIM

Trabzonspor’dan Beşiktaş maçı öncesi paylaşım.

02:2615 Eylül 2024

ŞENOL GÜNEŞ ESKİ TAKIMINA KARŞI

Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 2 maçtan beraberlikle ayrıldı. İkinci haftayı bay geçen Karadeniz temsilcisinin 3. hafta müsabakası ise Avrupa kupalarındaki mücadelesi sebebiyle ertelenmişti.

Bordo-mavili takım, yeni teknik direktörü Şenol Güneş yönetiminde bu sezon ilk maçına çıkacak. Kariyerinde 5. kez Trabzonspor’un başına geçen Güneş, 2015-2019 ve 2022-2023’te Beşiktaş’ta da görev yapmıştı.

02:2615 Eylül 2024

GÖZLER RAFA VE IMMOBILE’DE

Siyah-beyazlıların yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Rafa Silva ve İmmobile gibi isimler performansıyla dikkat çekti. Ciro İmmobile ligde oynadığı maçlarda 3 gol atarken Rafa Silva ise 2 gollük katkı verdi. Gedson Fernandes’in yükselen form grafiği dikkat çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir