SON DAKİKA Diyarbakır’dan acı haber! Narin’in cansız bedeni bulundu


Narin Güran’ın 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulundu. 

10:2008 Eylül 2024

KÖYE YAKLAŞIK 1 KM METRE MESAFEDE BULUNDU

DHA muhabiri Emrah Kızıl, “Köye yaklaşık 1 km metre mesafede olay yerindeyiz. 19 gündür bölgedeyiz. Diyecek söz bulamıyoruz.” dedi.

Köye giriş-çıkışların kapatıldığını söyleyen Kızıl, ekiplerin bölgede çok sayıda çalışma sürdürdüğünü ifade etti.

DHA muhabiri Kızıl’ın açıklamaları şöyle; ‘Baklan Yerlikaya da açıkladı zaten Narin’in cansız bedenine ulaşıldı. Köye yaklaşık 1km mesafede. Bizde olay yerindeyiz ancak asker bizi yaklaştırmıyor. Diyecek bir söz bulamıyoruz 19 gündür bölgedeyiz Eğertutmaz Deresi’ndeyiz şuanda. 19 gündür umutla bekliyorduk kaçırılmış olduğundan jandarmanın onu kurtaracağını düşünüyorduk. Ancak Eğertutmaz Deresi bölgesinde cansız bedeni bulundu. Köye giriş çıkışlar şuan kapatılmış durumda. Bölgeye kesinlikle basın mensupları yaklaştırılmıyor. Çok sayıda ekip yaklaşılmıyor. Ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Bu dere en az 3 defa aranmıştı diyebiliriz. Köyün çevresi 8, derede ise sürekli arama faaliyeti vardı.’ dedi.

10:0408 Eylül 2024

BAKAN YERLİKAYA ACI HABERİ DUYURDU

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.” dedi.

09:0008 Eylül 2024

‘AİLE AMCADAN ŞÜPHELENMİYOR’

Narin’in DNA örneklerine rastlanan tutuklu amca Salim Güran’a ait o araç, ilk kez görüntülenirken, amca Güran’ın avukatı Seda Toğrul Milliyet’e konuştu.

Akaryakıt istasyonu çalışanın verdiği öne sürülen ifade ile anne ve amca arasında ilişki iddialarını yalanlayan Toğrul “Salim Bey’i cezaevinde ziyaret ettim kendisi; ‘Avukat hanım ben talep ediyorum DNA’yı. Ayıp değil mi 30 yıllık yengemiz. Böyle şeyler bize yakışır mı. Bize namus üzerinden komplo kuruyorlar’ şeklinde konuştu. Tutukluluğa henüz itiraz etmediğini anlatan Toğrul şunları söyledi: “Aile amcadan şüphelenmiyor. Ailenin mal varlığı durumu iyi, varlıklı bir aile. Aile iyimser tablo olarak ‘Acaba fidye için mi kaçırdılar’ diye düşünüyor. Dosyada Salim beyi suçlayan bir ifade yok. Ama dosyada gizlilik kararı var benim görmediğim ifade olur o zaman iş değişir tabi.” (EREN KOCA – HABER MERKEZİ)

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir