SON DAKİKA! Dilan – Engin Polat çiftinin yargılandığı dava ertelendi


Haber Merkezi

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Engin Polat, babası Sezgin Polat ve kardeşi Kürşat Polat, dün ilk kez hakim karşısına çıktı.

Polat Ailesi yaptığı savunmada suçsuz olduklarını ve beraatlerini talep etti. Davaya daha önce tahliye edilen Dilan Polat, Sıla Doğu ve Can Doğu da katıldı.

Duruşmanın bugün ikinci günü görülürken, ara karar öncesi savcı mütaalasını açıkladı.

DUA İSTEDİ

Davanın dün görülen ilk duruşmasında da sanıklar haklarındaki iddiaların tümünü reddetti. Duruşma öncesinde Dilan Polat dün yaptığı paylaşımı yineledi, sosyal medyadaki takipçilerinden dua istedi.

ARA KARAR YARIN AÇIKLANACAK

Davanın bugün görülen celsesinde savunması alınamayan sanıklar dinlendi, ardından avukat beyanları alındı.

Dilan Polat’ın kara kutusu olarak bilinen ve geçtiğimiz haftalarda kara para aklama davasında tahliye edilen ‘Mıstık’ lakaplı Mustafa Özalp, “Bankadan çektiğim bir meblağa yüzünden alındım. Derkan Başer’i tanımıyorum. Ankara ve Çorum’da şubem var. Tüm şubelerin sosyal medya işiyle ben uğraşıyordum. Mail order sistemi hiç kullanmadım. Ticari faaliyet dışında hiçbir aktivitemiz olmadı” dedi.

Davada ara karar öncesi görüşünü açıklayan savcı, sanıkların tutukluluk halinin devam etmesini istedi. Duruşma ara kararını açıklamak üzere yarına ertelendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir