SON DAKİKA | Galatasaray’da Hakim Ziyech için fesih iddiası! İşte yeni adresi

Süper Lig’de sezon tüm heyecanıyla devam ederken, kulüplerin transfer çalışmaları da hummalı biçimde sürüyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri…

07:3004 Eylül 2024

ZİYECH İÇİN FESİH İDDİASI

Foot Mercato’da yer alan habere göre; Ziyech, Galatasaray’dan ayrılmak istiyor. Al-Gharafa da dahil olmak üzere Katar’daki kulüplerle ileri düzeyde görüşmelerde bulunuyor. Al-Gharafa da dahil olmak üzere Katar’daki kulüplerle ileri düzeyde görüşmelerde bulunuyor. Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Sonuç yakında bekleniyor. Galatasaray’la olan sözleşmesini feshedecek.

Öte yandan Yunan basınından Sportime’ın haberine göre; Hakim Ziyech’in Yunanistan temsilcisi Olimpiakos ile görüştüğü kaydedildi. Hakim Ziyech ile Olimpiakos arasındaki görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı vurgulandı.

31 yaşındaki Ziyech’in Galatasaray ile 1+1 yıllık daha kontratı bulunuyor. Geçtiğimiz sezon takımı ile 23 maça çıkan Ziyech, 8 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. Başarılı futbolcu bu sezon ise 4 maçta şans bulabildi.

07:3004 Eylül 2024

FENERBAHÇE MEDINA TRANSFERİNDE ISRARCI

Arjantin basınından TNT Sports’un haberine göre; Fenerbahçe’nin Cristian Medina transferinde Boca Juniors ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. 22 yaşındaki orta saha için sarı-lacivertli takımın yeni bir transfer teklifinde bulunduğu kaydedildi.

Fenerbahçe’nin Cristian Medina için yaptığı yeni teklifte oyuncuyu şimdi transfer etmek istediğini Boca Juniors’a ilettiği aktarıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir