Dune: Awakening için yeni fragman yayınlandı: İşte çıkış tarihi


Gamescom 2024 açılış gecesinde, Dune: Awakening için yeni fragman yayınlandı. İlk filmden 8 yıl sonrasını konu alacak açık dünya çok oyunculu hayatta kalma oyunu, Dune evreninin sevilen dinamiğini bir araya getiriyor. 

Dune: Awakening için yeni fragman yayınlandı

Norveçli oyun geliştiricisi Funcom tarafından Unreal Engine 5.2 ile geliştirilen Dune: Awakening, geleneksel bir hayatta kalma oyunu olacak. Görsel açıdan son derece etkileyici görünen oyunda su arıyorsunu ve barınak arıyorsunuz. Peki çölde suyu nerede bulacaksınız? Başkalarından mı alacaksınız? Bu amaçla, su kaynağınızı korumak için bir damıtıcı giysi giymeniz ve kum fırtınalarından kaçınmak için çömelmeniz gerekecek. 

Dolayısıyla oyuncular, sadece fiziksel değil, stratejik olarak da zorlu bir mücadelenin içinde olacaklar. Keza Dune evrenindeki baharat ticareti, savaşlar ve siyasi entrikalar, bu oyunun da temelini oluşturuyor. Ayrıca Funcom, bu yolculukta kum solucanlarının karşılaşacağımız en tehdit edici tehdit olacağını belirtti. 

Dune: Awakening’in ilk olarak PC platformu için 2025 yılında Erken Erişim ile oyunculara sunulacağı paylaşıldı. Oyunun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series S|X’te piyasaya çıkacağını hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir