43 yaşındaki ünlü modelin gençlik sırrı ifşa oldu! ‘Sadece suyla yıkıyorum’

Ünlü modelin hayata ve güzellik konusuna yaklaşımı bilinçli uygulamalardan geçiyor. Gisele Bündchen, doğal uygulamalarla kendisine bakan kişilerin her yaşta kalıcı güzelliğe ve mutluluğa erişebileceğini vurguladı.

Söz konusu cilt bakımı olduğunda Bündchen’in fikri, az bakım yapmanın daha çok etki geliştirdiği yönünde. Ünlü model en pahalı kozmetik ürünleri kolayca karşılayabilmesine rağmen cilt için yapılabilecek en faydalı şeyin suyla yıkamak olduğunu belirtti. Bazı zamanlarda kaliteli peelingler kullanmanın faydalı olabildiğini ekledi.

Makyaj yapmak daha bakımlı ve motive edici bir görünüm sağlasa da içerisindeki birçok madde cilde zarar verebilir. Bündchen, görünümünü doğal tutmayı sevdiğini söylüyor. Ünlü model kendisi gibi hissetmenin her şeyden daha önemli olduğunu belirterek “Daha az makyajla her zaman daha iyi hissettim. Kendimi daha çok kendim gibi hissediyorum. Yüzüm köşeli olduğu için az makyaj yapıyorum” diye konuştu.

Kusursuz bir cilde sahip olmak için yüksek kalitede ürünler kullanılmasının şart olmadığını belirten model, “Makyajımı her zaman organik Hindistan cevizi yağıyla çıkarırım. Bence makyajın tüm izlerini çıkarmanın en kolay yolu bu” dedi.

Beslenme düzeni, cildi içeriden iyileştirmek için büyük önem taşır. Bündchen, temiz beslenmeye ve organik ürünler kullanmaya büyük bir inanç duyuyor. Ağırlıklı olarak yağlı yiyecekleri tercih ediyorsanız cilt bu besinlere göre tepki vermeye başlayacaktır.

Bündchen cildini sağlıklı tutmak için işlenmiş gıdalar yerine meyve ve sebzeleri tercih ettiğini söyledi. Topraktan gelen yiyeceklerin
iyi bir cilde sahip olmak için iyi bir püf nokta olduğunu düşünüyor. Beslenme rutini tamamlandığında ise tüketilen yiyecekler cilde yansır.

Cildinizi sağlıklı tutmak için sağlam rutinler oluşturmalısınız. Bunun için öncelikle kişiden kişiye değişen cilt yapısı bireysel olarak iyi tanınmalıdır. Bedeninizi çözümlediğinizde ise sizin için uygun olan doğal ve bilinçli uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz.

2 çocuk annesi olan ünlü manken yoğun ve yorucu bir hayata sahip olsa da vücudunu sağlıklı tutmayı başardı. Ayrıca ebeveynliğe dair sağlıklı tutumları, birçok annenin karşılaştığı sorunlar ile başa çıkabilmesinde etkili oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir