Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe – Lille: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Fenerbahçe – Lille mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %69’u temsilcimizin 90 dakikada galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Tercihi: Ev Sahibi İlk Yarı 0.5 Üst

Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe’nin bu turu geçmesi halinde önü açık bence ve yıllar sonra Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alabilir. Mourinho ve öğrencilerinin ilk maçın ardından Lille’yi eleyebileceklerine dair inançlarının daha da arttığını düşünüyorum. Lille adına kafası karışık bir Jonathan David, bence bizim için büyük avantaj. Dikkat edilmesi gereken oyuncuları ise ilk maçta da kendini gösteren Santos. Ben taraftarıyla ve ön alanda yapacağı baskıyla rakibi hataya zorlayacak Fenerbahçe’nin ilk yarıda erken gol bularak skor dezavantajını ortadan kaldırıp, devamında Lille’yi eleyebileceğini düşünüyorum. Tercihim ilk yarıda Fenerbahçe en az 1 gol bulur şeklinde.

U. Saint Gilloise – Slavia Prag: 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından U. Saint Gilloise – Slavia Prag mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %26’sı maçta 2.5 gol barajının aşılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: 2.5 Üst

Çekya’da oynadığı ilk maçta savunmada dağılan U.S Gilloise mücadeleyi 3-1 kaybedip tur şansını zora soktu. Ayrıca ligde hafta sonu konuk olduğu Westerlo karşısında hızlı başlayıp 1-0 öne geçen ev sahibi ekip defansta çok büyük açıklar verince sahadan 4-3 mağlubiyetle ayrıldılar. Artık taraftarı önünde bütün riskleri alacak olan Belçika ekibi bu karşılaşmada skorlar üretmekten baska bir şansı bulunmuyor. Takıma baktığımızda kart cezalısı forvet Fuseini kadroda yer almıyor. Slavia Prag ise ligde güzel bir seri yakalayıp son 3 karşılaşmada sahadan seri galibiyetle ayrılıyor. Ayrıca ilk maçta ezeli rakibi Plzen’den transfer ettiği forvet Tomas Chory’nin attığı 2 golle yıldızlaştı. Play-Off için çok avantajlı olan Çekya ekibi etkili bir performansla rakibine üstünlük sağlamak isteyecektir. Hücum yönü yüksek iki ekip tempolu bir futbolla 2.5 Gol Üstü barajını aşar.

Twente – Salzburg: 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Twente – Salzburg mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %33’ü maçta en az 3 gol olacağına inanıyor.

Misli Editörü Bora Ünal’ın Tercihi: 2.5 Üst

Son 5 sezondur Şampiyonlar Ligi grup aşamalarına kalan Salzburg, bu sezon rakiplerine deyim yerindeyse gol olup yağıyor. Twente’ye bakıldığında da Salzburg’tan aşağı kalır yanının olmadığı gözüküyor. Gol yollarında etkili olan iki takımın mücadelesinde 2.5 üst seçeneğinin en doğru tercih olacağını düşünüyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir