İlker Yağcıoğlu’ndan Fenerbahçeli yıldıza övgü: Tribünleri ayağa kaldırır

Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe – Adana Demirspor karşılaşmasını yorumladı. İşte Yağcıoğlu’nun değerlendirmesi:

İnanılmaz bir sıcak ve nemden dolayı ister istemez oyuncuların çok olağanüstü tempo göstermesini bekleyemeyiz. Bunlar normal şeyler. İşin psikolojik tarafı da tabii ki kafalar 2-1 kaybedilen Lille maçının rövanşında. O maç çok daha önemli. Dolayısıyla orada tur atlaması Fenerbahçe’nin belki Şampiyonlar Ligi’ne bir adım daha yaklaşması ve girmesi anlamına geliyor. Bu yüzden temponun çok fazla olmamasını makul karşılayabilirim.

‘BU KADRO OFANSİF BİR OYUN VAAT EDİYOR’

İkinci 45 dakikada hücuma gitmeye niyeti olmayan Fenerbahçe vardı. Adana Demirspor’da çok fazla tehdit edemedi. Sadece 5 kere Fenerbahçe ceza alanına gelmiş takımdan bahsediyoruz. İşin defans kısmı Fenerbahçe açısından kötü değildi. Ofansif açıdan sıkıntı vardı. Bugün ofansif bir takımla çıktı hoca. Bu kadro ofansif bir oyun vaat ediyor. Ancak Szymanski rakip ceza alanına hiç girmemiş. İsmail Yüksek de sıfır. İki orta sahası rakip ceza alanında topla buluşmamış. Bu görmeye alışık olduğumuz durum değil. Szymanski de şaşırmıştır. Büyük ihtimalle hocanın talimatı.

‘MAXIMIN TARAFTARI EN ÇOK MUTLU EDEN OYUNCU’

Maximin herhalde Fenerbahçe taraftarını en çok mutlu eden oyuncudur. Adam adama da çok etkili. Topu ayağına aldığı zaman çalım özelliği son derece fazla. Müthiş bir gol pası verdi. Dzeko’nun golü de pas kadar güzeldi. O topa tekte o vuruşu yapmak güzeldi. Gecenin en keyifli anları Maximin dribbling ve asisti, Dzeko’nun da bitirişiydi. Bu tempoda devam eder ve bu şekilde oynarsa Maximin’i bizim seyircimizin çok seveceği tarzda oyunu var. İki çalım ve bu patlayıcı kuvvet göründüğü zaman bütün tribünleri ayağa kaldırır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir