SON DAKİKA | Galatasaray, Lucas Digne ile anlaşmaya vardı! Aston Villa ile görüşmeler başladı

Süper Lig’de yeni sezon için geri sayım başlarken, kulüpler teknik adamların talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. İşte günün transfer gelişmeleri…

CANLI

15:1407 Ağustos 2024

BEŞİKTAŞ’TAN YASİN ÖZCAN’A TEKLİF!

Beşiktaş, geçen sezon sonunda transfer gündemine aldığı Kasımpaşa’nın genç stoperi Yasin Özcan için yeniden devreye girdi. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un da transferine onay verdiği 18 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş’ın lacivert beyazlılara para ve takas teklifi yaptığı öğrenildi. Kasımpaşalı yöneticilerin teknik direktör Sami Uğurlu ile konuştuktan sonra Beşiktaş’a cevap verecekleri ifade edildi. İki sezondur Süper Lig’de forma giyen Yasin Özcan, 2022-23 sezonunda henüz 16 yaşındayken Başakşehir maçında ilk gol sevincini yaşadı. (Fanatik)


 

 

15:1307 Ağustos 2024

BOUPENDZA’YA SÜPER LİG’DEN 2 TAKIM TALİP!

MLS ekiplerinden Cincinnati’de forma giyen Aaron Boupendza ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Gabonlu santrfora, Süper Lig’den 2 takımın ilgi gösterdiği iddia edildi.

Foot Mercato’nun haberine göre; Aaron Boupendza’ya Yunanistan Süper Ligi’nden AEK ve PAOK talip oldu. Yunanistan ekiplerinin, Gabonlu forvete teklifini sunduğu belirtildi. Transfer görüşmelerinin devam ettiği aktarıldı. Aaron Boupendza için Süper Lig’den Göztepe ile Kasımpaşa’nın da ilgisinin bulunduğu belirtildi. Hem Kasımpaşa hem de Göztepe’nin Aaron Boupendza transferinde girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi. (Fanatik)

15:0907 Ağustos 2024

GALATASARAY, LUCAS DIGNE İLE ANLAŞTI! ASTON VILLA İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Son olarak Norwich City’den Gabriel Sara’yı renklerine katan Galatasaray’da flaş transfer gelişmesi yaşandı. 

Sports Digitale’nin haberine göre; sarı-kırmızılı kulüp, Lucas Digne ile anlaşmaya vardı ve Aston Villa’ya resmi teklif yaptı. Cenk Ergün, Monchi ile görüşmelere başladı.

15:0507 Ağustos 2024

SPARTAK MOSKOVA’DAN G.SARAY’A 20+2 MİLYON EUROLUK TEKLİF!

Galatasaray’da sıcak gelişme yaşandı…

Rus temsilcisi Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn için Galatasaray’a 20+2 milyon Euro resmi teklif yaptı. (Sports Digitale)

Canlı Anlatım Özeti

  • BEŞİKTAŞ’TAN YASİN ÖZCAN’A TEKLİF!
  • BOUPENDZA’YA SÜPER LİG’DEN 2 TAKIM TALİP!
  • GALATASARAY, LUCAS DIGNE İLE ANLAŞTI! ASTON VILLA İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI
  • SPARTAK MOSKOVA’DAN G.SARAY’A 20+2 MİLYON EUROLUK TEKLİF!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir