Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Çocuklarınızı spor tesislerimize getirin

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Konya’da bir dizi ziyaretlerde ve açılışlarda bulundu. Bakan Bak önce milli sporcularla kahvaltı yapıp ardından ASKF tarafından düzenlenen yılın başarılı sporcuları ödül törenine katıldı. Valilik, Büyükşehir Belediyesi, AK Parti ve MHP il başkanlıklarını ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı, Selçuklu Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi temel atma törenine iştirak etti son olarak da veledromda incelemelerde bulundu.

ASKF ödül töreninde konuşan Bakan Bak, spor tesisi sayısının her geçen gün arttığını belirtti. Bakan Osman Aşkın Bak şöyle devam etti: “Türkiye’nin dört bir yanını modern tesislerle donatıyoruz. Bu millet, bu gençler daha güzellerini hak ediyor. Türkiye çapında yaklaşık 50-60 tane TOHM merkezine sahibiz. Her tarafta tesisler yapıyoruz. Futbol sahalarından tutun, yüzme havuzlarına, atletizm pistlerine, veledroma sahibiz. Pek çok organizasyon yapabilecek kapasitede bir Türkiye var.”

Spor branşlarına katılan çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaştığını ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı, “Amatör spor kulüplerinin yöneticileri, bana göre birer kahraman. Ben de bu işin içinden yetiştim. Sokaktan aldığınız, sahaya getirdiğiniz, salona getirdiğiniz her çocuk bizim uyuşturucudan, madde bağımlılığından, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığımız çocuklar. Biz ailelere tekrar sesleniyoruz. Çocuklarınızı spor tesislerimize getirin” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir