Mauro Icardi, Başakşehir maçında Galatasaray tarihine geçmek istiyor!

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, RAMS Başakşehir’e konuk olacak. Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile sahasında 2-2 berabere kalarak hayal kırıklığı yaşayan sarı-kırmızılılar, Başakşehir maçında galip gelerek moral kazanmak istiyor. Galatasaray’ın Başakşehir maçı Mauro Icardi için farklı bir anlam taşıyor.

ICARDI TARİHE GEÇMEK İÇİN SAHADA

Saat 20:00’de başlayacak olan mücadele Galatasaray’ın Arjantinli starı Mauro Icardi için farklı bir anlam taşıyor. İlk 11’de sahaya çıktığı son 11 karşılaşmada gol atmayı başaran Mauro Icardi, bir dönem Galatasaray’da da forma giyen ve şimdilerde Beşiktaş’ta yardımcı antrenör olarak görev yapan Burak Yılmaz’ın Trabzonspor formasıy giyerken kırdığı rekora ortak olmuştu.

Mauro Icardi bu akşam da gol atmayı başarırsa ilk 11’de sahaya çıktığı 12 maçta da gol atarak Burak Yılmaz’a ait rekorun yeni sahibi olacak.

GOL ATTIĞI TAKIMLAR

30 yaşındaki oyuncu ilk 11’de sahaya çıktığı, Kayserispor, Alanyaspor, Beşiktaş, Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, Ankaragücü, Fenerbahçe, Trabzonspor, Gaziantep FK ve Samsunspor maçlarında 18 kez gol sevinci yaşadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir