Sebastian Szymanski: Umarım bu şekilde devam ederim

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Maribor deplasmanından 3-0’lık galibiyetle ayrılan Fenerbahçe’de Sebastian Szymanski konuştu. Maçı değerlendiren Polonyalı orta saha, “Maçtan önce bir planımız vardı. Hem ilk yarıda hem ikinci yarıda etkili şekilde uyguladık ve kazanmayı hak ettik. Oyun durup devam ettikten sonra aynı performansla devam ettik. Mutluyum çünkü 3 gollü bir galibiyet elde ettik” dedi.

Fenerbahçe’de kendini iyi hissetiğini belirten Sebastian Szymanski, “Hollanda’da iyi bir sezon geçirdim. Yeni bir kulübe geldim, iyi başladığım için mutluyum. Hocamız bana güveniyor, beni oynatıyor. Bu güveni hissedince oyunuma yansıtıyorum. Şu ana kadar her şey iyi gidiyor. Kendimi iyi hissediyorum. Umarım bu şekilde devam ederim. Takım olarak adım adım devam etmemiz gerekiyor. Pazartesi günü de önemli bir maçımız var” açıklamasını yaptı.

Sebastian Szymanski son olarak Twente ile ilgili soruya, “Twente iyi futbol oynayan bir takım. Geçen sezon Feyenoord’dayken iki maç da kolay geçmemişti. Önce pazartesi günkü maça bakacağız, ardından Twente maçlarına odaklanacağız” cevabını verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir