Fenerbahçe’de Livakovic planı bozuldu! İspanyollar yazdı

Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinde olduğu ve hatta büyük ölçüde anlaştığı iddia edilen kaleci adayı Dominik Livakovic’den kötü haber geldi. İspanyol basınında çıkan haber, Fenerbahçe’nin tüm planlarını bozacak cinsten. İşte bu transfer ve Fenerbahçe’nin peşinde olduğu diğer oyuncular hakkındaki tüm gelişmeler…

AVRUPA DEVLERİNİ PEŞİNDEN SÜRÜKLÜYOR
Sarı-Lacivertliler, an itibarıyla Türkiye’de olan ve Bodrum’daki bir otelde kalan Tete’yi kadrosuna katmak için büyük bir mücadele veriyor. Shakhtar Donetsk’le yollarını ayırdıktan sonra serbest oyuncu konumunda yer alan 23 yaşındaki Brezilyalı hücum oyuncusu için Fenerbahçe, 3 yıllık sözleşme karşılığında bonuslarla birlikte senelik 4.5 milyon Euro’ya kadar çıkmayı planlıyordu. Ancak Sambacı’nın, 5 milyon Euro yıllık ve imza parası olarak da 2.5 milyon Euro’ya yakın bir talebinin olduğu bilgisine ulaşıldı. Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ederken Tete, net cevabını vermek adına Kanarya’dan süre istedi. Alınan bilgiye göre yıldız futbolcuya, İngiltere Premier Ligi’nden ve İtalya’dan da Napoli’den ciddi teklifler geldi.

MENAJERİYLE İLETİŞİM HALİNDELER MENAJERİYLE İLETİŞİM HALİNDELER
Napoli’nin teklifinin, Kanarya’nın gerisinde olduğu öğrenilirken başkan Ali Koç’un, kurmaylarına, “Tete için tüm şartları zorlayın” mesajını gönderdiği öğrenildi. Piyasa değeri 25 milyon Euro olan hücum oyuncusunu kaçırmak istemeyen Kanarya’nın, Tete ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği ve menajeriyle de sürekli iletişim halinde olduğu konuşuluyor.

TEKLİF 12 MİLYON EURO
Sarı-Lacivertliler, bir süredir İtalyan ekibi Bologna’da forma giyen Nicolas Dominguez’i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Bologna, bonservis konusunda 15 milyon Euro talep ediyor. Sarı Lacivertliler, şartları zorlamak konusunda kararlı bir duruş sergilerken, Bologna’ya yapılan son teklifin 12 milyon Euro civarında olduğu bildirildi.

ANLAŞMA ÇOK YAKIN
Çizme temsilcisinin, Kanarya’dan gelen bu hamle sonrası Dominguez’i satmak konusunda çok daha olumlu bir tavır sergilediği öğrenildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, anlaşmanın yakın olduğu konuşuluyor. 25 yaşındaki orta saha oyuncusuna da yıllık 2.5 milyon Euro’dan 4 senelik bir kontrat teklif edildiği belirtildi. Tecrübeli futbolcunun Kanarya’ya gelmeye olumlu baktığı ve ailesiyle de konuşmak adına Fener’den süre istediği ifade edildi.

LİVAKOVİC’DEN KÖTÜ HABER
Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinde olduğu ve hatta büyük ölçüde anlaştığı iddia edilen kaleci adayı Dominik Livakovic’e talip çıktı… İspanyol basınında çıkan habere göre geçen sezon son hafta maçlarının ardından La Liga’da kalmayı başaran Almeira, Dinamo Zagreb’in ve Hırvatistan Milli Takımı’nın file bekçisi Livakovic için harekete geçtiği bildirildi.

FENERBAHÇE İSTENİLEN PARAYI VERMEDİ
Haberde Livakovic’in serbest kalma bedelinin 10 milyon Euro olduğu, ancak henüz Sarı-Lacivertliler’in, bu rakama çıkamadığı vurgulandı. Kulübüyle 2024’e kadar kontratı bulunan 28 yaşındaki kalecinin geleceğiyle ilgili durumun belirsizliğini koruduğu ifade edildi. Hırvat eldiven, takımının bu sezon çıktığı 4 resmi karşılaşma da 90 dakika forma giydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir