Erden Timur: Kargolar yavaş yavaş gelecek

Galatasaray ile GKN Kargo arasındaki sponsorluk anlaşmasında Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur açıklamalarda bulundu. Timur’un gündeminde yeni transferler ve ezeli rakipleri Fenerbahçe vardı.

Timur’un açıklamalarından satırbaşları şöyle:

– Son 2-3 haftadır sponsorlukla karşınıza geliyoruz. Futbolun ekonomisi bu işin sürdürülebilirliğini belirleyen şey. Sponsorluklar çok önemli.

-İngiltere’den kargo, yavaş yavaş gelebilir. Taraftar haber almak istiyor ama bu istek kulübe zarar veriyor. Bu döngü transferleri uzatıyor.

– Selahattin Baki’nin açıklamaları doğru değil. Biz Zaha transferinden sonra bir şey demedik. Açıklanan rakamların içerisinde sponsorluk kısmı da var. Paraya göre karar veriyor düşüncesi yanlış.

– Szymanski Florya’ya gelmedi. Menajeri yazılı bir açıklamayla yalan olduğunu açıkladı. Oyuncu Florya’ya geldi falan o işler doğru şeyler değil.

– Rashica’da bizim verdiğimiz ve istedikleri arasında makas var. Kadromuzda olması için çalışıyoruz. Rashica da bizi istediği için anlaşacağız.

– Icardi de önümüzdeki günlerde aramızda olacak. Tarih belli olmadan bir şey söylemek yanlış olur. Ama yakındır artık diye düşünüyorum.

– Yerli oyuncularla ilgili birkaç gelişme olacak. Geçen sene eksiklerimiz vardı. Bu sene tamamen sağlam bir şekilde yapmak istiyoruz.

– Muslera, G.Saray’ın önemli efsanelerinden biri. Uğurcan’la ilgili herhangi bir girişimimiz olmadı şu ana kadar.

– Günay Güvenç transferi belirli bir şeyle duyuruldu. Bizim kiralık vereceğimiz oyuncularla ilgili anlaşma kısmını bekliyoruz.

– Geçen sezon Avrupa’da bile yoktuk. Ama insanlar projeye ikna oldu. Icardi, Mertens, Zaniolo, Oliveira, Torreira ciddi teklifler almıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir