Arda Güler’e Madrid’de sevgi gösterisi!

Dünya devi Real Madrid’le 6 yıllık sözleşme imzalayan ve antrenmanlara çıkmaya başlayan Arda Güler’e, İspanya’da yoğun ilgi gösteriliyor.

Sezon başı antrenmanlarına yeni takımıyla beraber çıkan Arda, boş zamanlarında dolaştığı Madrid sokaklarında taraftarların sevgi gösterileriyle karşılaşıyor.

18 yaşındaki yıldız futbolcuya taraftarlar yoğun destek veriyor. Önceki gün de Madrid’de birçok taraftar Arda ile fotoğraf çektirebilmek için adeta sıraya girdi.
Sosyal medya platformlarında da taraftarlar Arda Güler ile çektiktirdikleri fotoğrafları yayınlıyor, destek mesajları paylaşıyor. 

Öte yandan İspanya basınında da genç yıldızın antrenman performansı yakından takip ediliyor. Arda’nın idmanlardaki şık golleri, pasları ve istekli görüntüsü tam not alıyor.

Real Madrid’in ABD kampının da Arda Güler adına önemli geçeceği kaydediliyor. Milli futbolcumuzun Real Madrid formasını ilk kez ABD kampında 24 Temmuz Pazartesi günü Milan’la oynayacağı maçta giymesi bekleniyor. Real Madrid ayrıca ABD’de Manchester United, Barcelona ve Juventus ile de oynayacak. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir