Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; MSÜ’nün bu gurur gününde sizlerle beraber olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Eğitimlerini tamamlayan tüm subaylarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Sizleri her açıdan her donanımlı şekilde yetiştiren ailelerinize, hocalarınıza, komutanlarınıza ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. 

Bu sene 7. kuruluş yılını kutlayacak Milli Savunma Üniversitemiz eğitim müfredatıyla ihtiyacı olan vazife şuurunu sizlere zaten kazandırıyor.

Ödediğimiz nice ağır bedeller sonrasında ulaştığımız bu aşamayı ülkemizin geleceği adına çok kıymetli buluyoruz. Elbette yeterli değildir. Güncel şartlara ve yeni meydan okumalara kurumlarımız sürekli tekamül içinde olması gerekiyor.

Başarıyı sadece geçmişte ararsak yerinde saymaktan kurtulamayız. Değişim ve yenilenme ihtiyacının uzun soluklu olmanın bilinciyle hareket etmeliyiz.

2016 yılında başlayan dönüşüm daha uzun bir perfpektifle hızlandırılmasında ve olgunlaştırılmasında bir yarar vardır. Üniversitemizin bu günlere gelmesinde önemli rol oyanayan rektörümüzü ve ekibini bir kez daha tebrik ediyorum.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir