Galatasaray’a transferde dev avantaj!

Galatasaray, transferde geçen sene yaşadığı handikapı bu sefer yaşamayacak. Önceki yıl 13. bitirdiği sezonun ardından Avrupa kupalarından uzak kalan ve geçen yaz transferde çeşitli sorunlar yaşayan sarı-kırmızılılar, bu durumu bu yıl avantaja dönüştürecek. Özellikle eleme turlarını geçerek Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmalarının kendileri için büyük bir fırsat olacağını belirten Galatasaraylılar, böylece önlerinin transferde daha da açılacağını düşünüyor.

Avrupa’nın dev kulüplerinin özellikle oyuncu kiralarken bu durumu göz önünde bulundurduğuna dikkat çekildi. Transferde bu sene çok dikkatli hareket eden ve aşama aşama ilerleme kararı alan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalınmasıyla beraber çok ciddi anlamda rahatlayacaklarını düşünüyor. Böylece Galatasaray, Avrupa’nın elit kulüplerinden kiralamak istediği futbolcular için sabırsız davranmaktansa için bekleyip hedeflerine göre hareket edecek.

CİM-BOM İDMANI BASINA AÇTI

Yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam eden Galatasaray, yarın oynayacağı Hull City maçı öncesinde, bugünkü antrenmanı basın mensuplarına açacak. Teknik Direktör Okan Buruk’un da burada kısa bir konuşma yapması bekleniyor. Buruk, sarı-kırmızılılardaki son durumu aktaracak.

SPONSORLUKTAN 408 MİLYON LİRA

Galatasaray, stat isim sponsorluğu için Rams Global ile, forma sponsorluğu için de Sixt rent a car ile 5 sezonluk sözleşmeye imza atıldığını duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde, göğüs sponsorluğunda ilk sezon için 195 milyon TL + KDV ile sportif başarıya dayalı prim ve ödül sistemi olacağı vurgulandı. Stat isim sponsorluğunda da, 2023-2024 futbol sezonu bedelinin 213 milyon 600 bin lira + KDV olarak belirlendiği ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir