Jose Mourinho, Al Hilal’in çılgın teklifini reddetti! İşte nedeni

Serie A devi Roma’yı çalıştıran Jose Mourinho, kendisine sunulan çarpıcı teklife ‘hayır’ dedi. Geçtiğimiz sezon İtalyan ekibi ile ligde altıncı sırada yer alan Portekizli teknik adam, UEFA Avrupa Ligi’nde final oynamıştı.

Sevilla ile Roma, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Puskas Arena’da karşılaşmıştı. Büyük çekişmeye sahne olan dev maçın 35’inci dakikasında Roma’nın golünü Dybala kaydederken, Sevilla’nın sayısı ise 55’inci dakikada Mancini’nin kendi filelerini havalandırmasıyla skora denge getirmişti. 

Karşılaşmanın normal süresi 1-1 eşitlikle sona ermiş, uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca seri penaltı atışlarına geçilmişti. Penaltılar sonunda rakibini 4-1 mağlup eden İspanyol temsilcisi kupayı müzesine götürmüştü. 

KARİYERİNDE İLK KEZ FİNAL KAYBETTİ

Bu zamana kadar farklı takımlarda 2 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Avrupa Ligi, 1 UEFA Kupası ve 1 UEFA Konferans Ligi finaline çıkan Mourinho, kariyerinde ilk kez final kaybetmişti.  

30 MİLYON EUROLUK TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Portekizli çalıştırıcı, Roma ile çıktığı 55 karşılaşmada 1.64 puan ortalaması yakaladı. Fabrizio Romano’nun haberine göre Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Suudi Arabistan kulübü Al Hilal’in kendisine sunduğu yıllık 30 milyon euro’luk maaş teklifini reddetti.

Portekizli hocanın Roma’daki projelerine odaklandığı için teklifi geri çevirdiği belirtildi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir