Süper Lig devinden bir transfer daha! Resmi açıklama bekleniyor (28 Haziran Transfer Haberleri)

Süper Lig’de transfer sezonunun resmen açılmasıyla birlikte kulüpler kadrolarını güçlendirmeye başladı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler önemli isimleri gündemine aldı.

Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik…

10:3328 Haziran 2023

İsmail Kartal’a ‘hoş geldin’ hediyesi: Renato Sacnhes

İsmail Kartal, 2021-22 sezonunun devre arasında ve lig bitimindeki raporunda dripling yeteneği yüksek bir oyuncu gerektiğini belirtmişti. Tecrübeli teknik adamın göreve gelmesi halinde, yönetimin listesinde yer alan Renato Sanches ‘hoş geldin’ hediyesi olabilir!

Tecrübeli teknik adam, 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde, geride aldığı topu ileri taşıyabilecek, dripling yeteneği yüksek, dinamik bir ‘8 numara’ takviyesi istemişti. İsmail Kartal, sezon sonunda hazırlayıp yönetime sunduğu raporda da bu konunun üzerinde durmuştu. Aradan geçen sürede Sarı-Lacivertliler, bu tarz bir oyuncuyu kadroya katmadı. 62 yaşındaki teknik adamın beklendiği gibi Fenerbahçe’nin yeni hocası olması durumunda, transferde önceliği dripling yeteneği yüksek orta saha oyuncusuna vermesi bekleniyor. Yönetimin transfer listesinde zaten bu tarz bir futbolcu bulunuyor: Renato Sanches…

Portekizli yıldızın transferde 1 numaralı hedef haline gelmesi bekleniyor. Ali Koç, Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul’a gelen PSG’nin sahibi Nasır el-Halifi ile yediği yemekte Sanches’e olan ilgilerinden bahsetmişti. El-Halifi’nin yeşil ışık yaktığı yıldız futbolcunun menajeriyle görüşmelerin başlaması bekleniyor. Renato Sanches, Fenerbahçe Yönetimi’nin İsmail Kartal’a ‘hoş geldin’ hediyesi olabilir. (FANATİK)

10:2328 Haziran 2023

Fenerbahçe’den Wilfried Zaha için yeni hamle

Fenerbahçe, Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Wilfried Zaha’nın peşine düştü. Yıldız golcü konusunda ısrarcı olan yönetim, transfer için tüm şartları seferber etmiş durumda.

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr, Wilfried Zaha’ya yıllık 16.5 milyon euro’luk bir maaş önerdi ancak Fildişili oyuncu, Suudi Ligi’nde oynamak istemediği için bu teklifi geri çevirdi.

Yaz başında 6.5 milyon euro net maaş, 10 milyon euro imza parası ve 3 yıllık sözleşme isteyen Zaha, bu rakama yaklaşan herhangi bir teklif olmaması üzerine rakamları aşağı çekti. Fenerbahçe, daha önce İstanbul’a getirdiği menajerine yeni bir teklif sundu.

Fenerbahçe, Wilfried Zaha’nın 3 yıllık sözleşme teklifini kabul ederken maaş ve imza parası dahil toplam 15 milyon euro’luk bir paket ile birlikte çeşitli başarı bonusları ekledi. 

Zaha cephesi, bu teklife henüz net bir yanıt vermedi ancak Fildişili oyuncuya yapılan en yüksek teklif de bu oldu. Zaha cephesi, Avrupa kulüplerinden bir müddet daha teklif bekleyecek. Gündeminde Suudi Arabistan’a gitmek olmayan Zaha için Fenerbahçe’nin şu anda en kuvvetli aday olduğu öğrenildi. (FOTOMAÇ)

10:1728 Haziran 2023

Angelino koptu geliyor

Galatasaray bu sezonun ilk transferini yapmak üzere… Teknik direktör Okan Buruk’un çok istediği oyuncuların başında gelen sol bek Angelino ile anlaşmanın yakın olduğu belirtildi.

Bonservisi Leipzig’de bulunan ve bu sezon kadroda düşünülmeyen yıldız oyuncu için kulübüyle görüşmelere başlandı. Cimbom, Angelino için satın alma opsiyonlu kiralama teklifini Alman ekibi Leipzig’e iletti.

Leipzig, Galatasaray’a ilk aşamada olumlu yanıt verdi. Oyuncu ile görüşmelere başlayan Sarı-Kırmızılılar Angelino’dan olumlu yanıt aldı. (TAKVİM)

10:2528 Haziran 2023

Trabzonspor, Kourbelis’in ardından Mislav Orsic’i de bitirdi

Trabzonspor, İngiliz ekibi Southhampton’da forma giyen 30 yaşındaki kanat oyuncusu Mislav Orsic ile prensip anlaşmasına vardı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, kadrosunu Hırvat oyuncu Mislav Orsic ile güçlendirecek. Bordo-mavililerin Orsic ve kulübüyle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı belirtilirken, önümüzdeki günlerde resmi sözleşmenin imzalanacağı açıklandı. Tecrübeli oyuncunun kısa sürede Trabzonspor’un kampına katılacağı bildirildi. (İHA)

10:3128 Haziran 2023

Beşiktaş’a iki Hırvat birden: Rebic – Rakitic

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda girişimlerini sürdüren idareciler, ilk rotayı İspanya La Liga olarak belirledi. Sevilla’nın Hırvat orta sahası Ivan Rakitic için girişimlerini sürdüren Beşiktaş, 35 yaşındaki futbolcu için oyuncunun menajeriyle temaslarını sürdürüyor. Senelik 2.5 milyon Euro maaş beklentisi bulunan oyuncuya, 1.8 milyon Euro artı bonus içeren bir teklif sunulacak.

Sol kanat forvet hattı için de İtalya Serie A ekibi Milan’dan Ante Rebic için girişimlerini sürdüren Kartal’a, Hırvat futbolcudan iyi haber geldi. Arabistan’dan yüksek maaşlı teklif bekleyen 29 yaşındaki futbolcu, istediğini alamadı.

Deneyimli hücum oyuncusuna gelen önerilerin düşük seviyede kaldığı kaydedildi. Bu gelişmenin ardından Rebic için temaslarını hızlandıran Kartal, oyuncunun bonservisi için 4 milyon Euro, Rebic’e de 2.5 milyon Euro maaş vermeye hazır. (FANATİK

10:2728 Haziran 2023

Adana Demirspor transferde büyük oynuyor

Mavi şimşekler teknik direktörlük için eski efsane futbolcu Patrick Kluivert ile anlaşma aşamasına geldi. Son olarak Curaçao’da geçici hocalık yapan Kluivert, Adana’ya sıcak bakıyor.

Mavi Şimşekler, transferde de büyük oynayacak. Köln ile kontratı sona eren Kingsley Schindler ile görüşen Adana Demir, yıldız sağ kanadı da renklerine bağlamak istiyor.

Adana ekibinin listesindeki bir diğer ismi de geçen sezon Karagümrük’te harikalar yaratan Fabio Borini olacak. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de çok istediği İtalyan hücum oyuncusunun kontratı bitti. (FANATİK)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir