Sahibinin elinden kaçan kurbanlık 4 kişiyi yaraladı! Tam 6 saatte yakalandı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesine bağlı Kuzluk köyünde yaşayan Mustafa Şahin’e ait kurbanlık dana, sahibinin elinden kaçtı. Kurbanlığı kendi imkanları ile yakalamaya çalışan vatandaşlar 20 kilometre boyunca koştu. Kurbanlığın sahipleri ve köylüler, kurbanlık hayvanı yakalayamayınca veteriner hekimden yardım istedi. Bölgeye gelen Veteriner Hekim Muhammet Coduroğlu, uyuşturucu iğne ile kurbanlık danayı sakinleştirdi.

Yaklaşık 20 kilometre boyunca vatandaşları arkasından koşturan kurbanlık dana, 4 kişiyi hafif şekilde yaraladı. Kurbanlık dana 6 saatlik çalışmanın ardından yakalanabildi. Orman alanda yakalanan kurbanlık dana, traktörle ahıra götürüldü.

BEYKOZ

Olay, dün Beykoz Çubuklu Mahallesi’nde yaşandı. Bir anda sahibinin tuttuğu iplerden kurtulan kurbanlık dana, cadde üzerinde koşmaya başladı. Dananın üzerine koştuğunu gören sürücüler trafikte bekledi. Kaçmaya çalışan dana, kısa bir süre sonra tekrar yakalanarak zapt edildi. Sahibinin elinden kaçan kurbanlık dananın panik oluşturduğu ve vatandaşların danadan kaçtığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

HOPA

Hopa’da kurulan hayvan pazarında sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, ortalığı bir birine kattı. Çevredekilerinin bütün müdahalesine rağmen yakalanamayan boğa, kısa süreli paniğe neden oldu. İnsanların ve araçların arasına dalan boğa, sahibinin yakalamasıyla yeniden pazar yerindeki yerine bağlandı. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir