Dimitris Pelkas’ın yeni adresi! Süper Lig’in yeni ekibinden dikkat çeken transferler

Fenerbahçe’de gösterdiği performansla dikkat çeken ve geçtiğimiz sezonu Hull City’de kiralık olarak geçiren Dimitris Pelkas, bonservisini eline aldı. Yunan on numaranın muhtemel yeni adresi netlik kazandı.

Dimitris Pelkas’ı kadrosuna katmak isteyen Süper Lig’in yeni ekibinin aynı zamanda dikkat çeken bir transferi daha bitirdiği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları…

F.BAHÇE 2.2 MİLYON EURO ÖDEDİ

PAOK altyapısında yetişen Dimitris Pelkas, 2014-2015 sezonunu Vitoria Setubal’de kiralık olarak geçirdi. Yunan on numara, 2020-2021 sezonu başında 2 milyon 200 bin euro bedelle Fenerbahçe’ye imza attı. Tecrübeli orta saha geride kalan sezonu ise kiralık olarak Hull City’de geçirdi.

Dimitris Pelkas, Championship ekibinde 26 maçta oynama şansı yakaladı. Yunan on numara bu müsabakalarda 2 gol ve 1 asist üretti. Bonservisini elinde bulunduran başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro.

PENDİKSPOR HAREKETE GEÇTİ

Ajansspor’un haberine göre; Süper Lig’in yeni ekibi Pendikspor, Dimitris Pelkas’ı transfer etmek için harekete geçti. İstanbul temsilcisinin, Yunan on numarayı transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet ettiği kaydedildi.

29 yaşındaki on numara, Yunanistan Milli Takımı’nda 31 maçta şans buldu. Dimitris Pelkas bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösterdi.

HALİL AKBUNAR’LA ANLAŞMA SAĞLANDI

Dimitris Pelkas’ı kadrosuna katmayı hedefleyen Pendikspor’un dikkat çeken bir transfere imza attığı öğrenildi. İstanbul ekibinin, Halil Akbunar’la transfer için el sıkıştığı aktarıldı. 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun önümüzdeki sezon Pendikspor forması giyeceği belirtildi.

Halil Akbunar geride kalan sezonda Eyüpspor formasını 19 maçta giydi. Başarılı oyuncu bu müsabakalarda 1 gol ile 3 asist üretti. Eyüpspor’la olan sözleşmesi 30 Haziran 2026’da sona erecek Halil Akbunar’ın güncel piyasa değeri 2 milyon 200 bin euro.

Balçova İdman Yurdu altyapısında yetişen Halil Akbunar daha sonra Antalyaspor altyapısı, Göztepe, Elazığspor ve Westerlo formaları giydi. Eyüpspor, Halil Akbunar için geçtiğimiz sezon devre arasında 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi. Halil Akbunar, A Milli Futbol Takımı’nda 2 maça çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir