Gaziantep FK yeni golcüsünü buldu! İstanbul’un yıldızı gündemde

Deprem felaketinin ardından gelecek yıl Süper Lig’e devam edecek olan Gaziantep FK, transfer çalışmalarına başladı. Gaziantep temsilcisi, İstanbulspor’un yıldız futbolcusunu takibe aldığı öğrenildi.

ERDAL GÜNEŞ’LE 2 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Türkiye’yi yasa boğan deprem nedeniyle Süper Lig’den çekilen Gaziantep FK, Erdal Güneş’le yola devam kararı aldı. Kırmızı-siyahlı takım, Güneş ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Gaziantep Futbol Kulübümüz, teknik direktör olarak kulübümüzde uzun yıllardır başarıyla görev yapan, camiamızın sembol isimlerinden genç çalıştırıcı Erdal Güneş ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır.”

GAZİANTEP FK’DA MEMİK YILMAZ DÖNEMİ

Kulüpteki bazı futbolcular kiralık olarak başka takımlara gönderilirken, Gaziantep FK’da Memik Yılmaz yönetim kurmak için görevlendirildi.

Gaziantep Futbol Kulübü, olağanüstü kongre kararı almasının ardından tek liste ile girilen seçimde Memik Yılmaz resmen başkan oldu. Ayrıca, kongrede yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile yeni denetim kurulu asil ve yedek üyeleri de seçildi.

EZE’Yİ TAKİBE ALDI

Fanatik’in haberine göre kırmızı-siyahlılar, geçen sezonun ikinci yarısını Eyüpspor’da geçiren Emeka Eze için Eyüpspor’un kapısını çaldı. 26 yaşındaki Nijeryalı forvet için 600 Bin Euro bonservis istendiği öğrenilirken, hem oyuncuyla hem de kulübüyle görüşmeler sürüyor.

SEZON PERFORMANSI

İstanbulspor forması giyen Emeka Eze, geride kalan sezon toplam 33 resmi maça çıktı. Nijeryalı futbolcu söz konusu maçlarda 10 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 4 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir