Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in gözü transferde

Beşiktaş yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak istiyor. Siyah-beyazlı yönetim ve profesyoneller bu doğrultuda transfer arayışlarını sürdürüyor. Kartal yaz döneminde en az 4 takviye gerçekleştirecek. Teknik Direktör Şenol Güneş öncelikle sağ stoper ve 10 numara istiyor. Güneş, kanatların da birer deneyimli oyuncuyla güçlendirilmesini bekliyor.

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’ne 2. ön eleme turundan katılacağı için yeni sezonu erken açacak. Yeni transferlerin kamp çalışmalarında yer almasını isteyen Şenol Güneş bu konuda yöneticiler ve profesyonellerle sürekli fikir alışverişinde bulunuyor. Tecrübeli çalıştırıcı özellikle sağ stoper ve 10 numaranın kamp öncesi mutlaka getirilmesini talep ediyor.

SAİSS’E TEKLİF GELDİ

Şenol Güneş’in Nathan Redmond ve Romain Saiss’le ilgili belirsizliğin en kısa sürede çözülmesi konusunda da ısrarlı olduğu aktarıldı. Güneş her iki oyuncunun da kadroda tutulmasını istiyor. Sözleşmesi biten Redmond kesin kararını bu hafta kulübe iletecek. Premier Lig’den bazı kulüplerle görüşme halinde olan İngiliz oyuncunun durumu kısa süre içinde netlik kazanacak. Saiss için ise Marsilya’dan resmi teklif geldi.

Ancak teklifin siyah-beyazlılar tarafından yeterli bulunmadığı ifade edildi. Beşiktaş, Marsilya’nın teklifini 3 milyon euro seviyesine çıkarması halinde transfere onay verecek.

BEŞİKTAŞ YENİ SEZONU 1 TEMMUZ’DA AÇACAK

Kartal’da yeni sezon hazırlıkları 1 Temmuz’da başlıyor. Siyah-beyazlı takım, 9 Temmuz’a kadar İstanbul’da çalışacak. Yurt dışı kampı 9-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Burada 3-4 tane hazırlık maçı oynanacak. Yurt dışı kampının ardından çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek olan Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçına 27 Temmuz’da çıkacak. Rövanş karşılaşması ise 3 Ağustos’ta oynanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir