Ertuğrul Doğan: Endişe etmeyin, nice şampiyonluklar bizim

Trabzonspor Dergisi’nde bordo-mavililere umutlu mesajlar veren Başkan Doğan, “Yeni proje ve sponsorluklarla kulüp ekonomimizi yönetilebilir hale taşıyacağız. Kulübümüze kısa, orta ve uzun vadede kaynak sağlayacak özellikle İstanbul ve Trabzon merkezli projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek amacıyla gerekli girişimleri yaptık, büyük mesafeler kat ettik” dedi.

Son 5 yılda elde edilenleri yeniden başarabilecek adımlar attıklarına vurgu yapan Ertuğrul Doğan, sözlerini şöyle devam ettirdi:

“İki yıllık sözleşme imzaladığımız teknik direktörümüz Nenad Bjelica, sezon bitmeden takımımızın başına geçerek, bizim gibi elini değil, gövdesini taşın altına koydu. Bu duruş hepimizce takdir edilmeli ve desteklenmelidir.”

Avrupa’daki kulüplerin oyuncu satışlarından büyük gelir sağlarken, başarıyı da elde ettiğini kaydeden Trabzonspor Başkanı, “Bunu uygulayacak hem kültürümüz hem de kaynağımız var. Fakat organizasyonumuzu daha doğru bir hale getirmek zorundayız ki başarıya ulaşalım. Değerli taraftarlarımız, bu büyük kulübün parçası olarak size şunun sözünü veriyorum. Endişe etmeyin, şampiyonluklar Trabzonspor için bir gelenektir ve daha nice şampiyonlukları beraberce yaşayacağız. Bize inanın ve güvenin” yorumunu yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir