Panathinaikos’ta Ergin Ataman’dan ilk transfer! Yıldız basketbolcu imzaya yakın

Turkish Airlines Euroleague’de bu sezon bekleneni veremeyen Anadolu Efes’te Ergin Ataman ayrılık kararı aldı. Tecrübeli başantrenörün gelecek sezon adına anlaşma sağladığı Panathinaikos’ta transfer çalışmalarını hızlandırdığı iddia edildi.

Ergin Ataman’ın kadro planlaması konusunda sunduğu rapor doğrultusunda hareket eden Yunanistan temsilcisinin eski yıldızını gündemine aldığı iddia edildi. Başarılı basketbolcunun transferinin yakın olduğu belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları…

ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLUKLAR

Turkish Airlines Euroleague’de üst üste 2 sezon kupaya uzanan Anadolu Efes rüya gibi sezonların ardından bu yıl bekleneni veremedi. Lacivert-beyazlılar, Turkish Airlines Euroleague’de play-off biletini alamadı ve Ergin Ataman veda mesajı verdi. Monaco maçının ardından konuşan Ergin Ataman’ın veda mesajı sonrası sürpriz bir paylaşım geldi.

Panathinaikos Başkanı, gelecek sezon için Ergin Ataman ile anlaşma sağladıklarını sosyal medya hesaplarından ‘Hoş geldin’ mesajıyla paylaştı.

F.BAHÇE MAÇINDAN SONRA PATLADI

Ergin Ataman, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde yarı final etabının ikinci maçında Fenerbahçe Beko’yu son saniye üçlüğüyle devirdikleri maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman müsabaka hakkında kısa bir konuşma yaparken çarpıcı ifadeler kullandı: “Oyuncularımı kutluyorum. Çok ağır mağlubiyetten sonra karakterlerini ortaya koydular ve geri adım atmadılar. Başta Clyburn, Larkin ve Furkan müthiş bir iş yaptı bu akşam. Seriyi 1-1’e getirdik. Maçla ilgili söyleyeceklerim bunlar. Aslında bunun dışında konuşmam gereken belki çok şey var ama şunu söyleyebilirim, biz tek topun yön verdiği bir meslek yapıyoruz. Dünyanın en nankör işini yapıyoruz. Şu günlerde çok üzgünüm, onu söyleyebilirim. Ama konuşamıyorum, konuşmayacağım. Ama günün birinde bir kitap yazdığım zaman son dönemlerde başıma geçen her şeyi anlatacağım.”

MIKE JAMES HAMLESİ

Anadolu Efes’ten Panathinaikos’un başına geçecek olan Ergin Ataman’ın ilk transferini gerçekleştirmeye yakın olduğu iddia edildi. Sırp basınında yer alan habere göre; Panathinaikos, Monaco forması giyen Mike James’i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yunanistan temsilcisinin Mike James ile anlaşma aşamasında olduğu belirtildi. 32 yaşındaki Amerikalı basketbolcunun Panathinaikos’ta 2 kez Yunanistan Ligi şampiyonluğu yaşadığı kaydedildi.

Bu sezon Monaco’yla 15.9 sayı, 3.7 ribaund ve 4.4 asist ortalamaları tutturan Mike James’in mevcut kontratı, 2023-24 sezonunun sonunda bitecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir