Karim Benzema’dan transfer iddialarına yanıt! ‘Şimdilik buradayım’

Real Madrid’in yıldız futbolcusu Karim Benzema’nın sözleşmesi 30 Haziran itibari ile sona eriyor. Fransız futbolcu, son zamanlarda çıkan transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

KUPA KOLEKSİYONERİ

14 sezonluk Real Madrid macerasının sonuna gelen Benzema, takımıyla tarihi başarılara imza attı. 2022’de Ballon d’Or kazanan, UEFA Avrupa Yılın Futbolcusu olan yıldız golcü; Real formasıyla 5 Şampiyonlar Ligi, 5 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 4 La Liga, 4 UEFA Süper Kupası, 3 İspanya Kupası, 3 İspanya Süper Kupası Şampiyonluğu yaşadı.

REAL MADRID EFSANESİ

Futbol dünyasına adını altyapısından yetiştiği Lyon’da yaptığı çıkışla duyuran Benzema, 2009 yılında 22 yaşında iken dünya devi Real Madrid’e 35 milyon Euro bonservisle transfer oldu. Burada adını dünya futbolunun efsaneleri arasına yazdıran bir performans sergileyen Fransız süperstar, 647 maçta 353 gol, 165 asistle oynadı.

CARLO ANCELOTTI: YERİNE BİRİNİ BULMAMIZ GEREKİYOR

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, İspanyol devinin yaz transfer döneminde uzun vadede Karim Benzema’nın yerini alabilecek bir santrfor transfer etmek istediğini söyledi. yaşına girecek efsane golcünün yerine birini bulmaları gerektiğini belirten İtalyan teknik direktör, adı geçen bazı isimlerin durumunu masaya yatırmaktan da çekinmedi.

AL ITTIHAD İDDİALARI

AS’ın edindiği bilgilere göre Al Ittihad, Fransız golcü ile sözleşme imzalama aşamasına geldi. Nuno Espirito Santo’nun çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi, uzun süredir uğraş verdiği transfer için Karim Benzema’dan olumlu yanıt almayı başardı.

‘ŞİMDİLİK BURADAYIM’

Basın toplantısında konuşan Fransız yıldız, “Real Madrid’de kalacak mıyım? Şimdilik buradayım, hafta sonu bir maç var” ifadelerini kullandı.

Fransız yıldız ayrıca, taraftarlar için bir mesajı olup olmadığı yönünde soruya ise, “Taraftara bir şey söylemek mi? Ne hakkında konuşacağım? Şu anda Real Madrid’deysem neden gelecekten bahsedeyim? İnsanlar internette konuşuyor ama gerçek internette değil” sözlerini kullandı.

REAL MADRID İLE DEVAM

Öte yandan İspanya’dan Marca ise Karim Benzema’nın bir yıl daha Real Madrid’de kalacağını duyurdu. Fransız golcünün, Arabistan’dan gelen teklif karşısında çok minnettar olduğu ancak takımda kalmak istediği kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir