Akşener: Oğan’ın kararına şaşırdığımı söyleyemem

Akşener, Habertürk yayınında yaptığı açıklamada, “Değerlendirmeyi yapacak olan Sayın Oğan’a 5.3 oy vermiş seçmendir. Bu seçmenler Sayın Erdoğan’ı desteklemeye mi gideceklerdir; yoksa bir denge unsuru olarak tutum mu alacaklardır, onu bilmiyoruz. Seçmen velinimettir. Sayın Erdoğan’a koştura koştura desteklemeye gideceğini düşünmüyorum. İkinci tur için bir aktör olacağını ortaya koyarak Sayın Oğan yol yürüdü. Millet İttifakı’nı da Cumhur İttifakı’nı da eleştirdiği alanlar vardı. Sayın Kılıçdaroğlu bizatihi Sayın Oğan’ı ziyaret ederek cevap verdi. Buna karşılık Sayın Erdoğan davet etti ve Sayın Oğan’ın itiraz ettiği her şey yerinde duruyor. Şaşırdığımı söylemem. Görüşmelerden sonra gidişata göre şaşırmadım” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti kurultayı topluyor

ANKARA Milliyet – İYİ Parti’de kurultay tarihleri belli oldu. Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Başkan, Genel İdare Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu organlarının seçimi ve tüzük değişikliğini içeren 3. Olağan Kurultayı 24-25 Haziran tarihlerinde yapılacak.

GÖKHAN KARAKAŞ İstanbul – İYİ Parti lideri Akşener, seçim çalışmalarını dün Kadıköy’de sürdürdü. Akşener, yaptığı açıklamada gençlere ve kadınlara seslenerek, “Bu seçimi kaybettiğimiz takdirde bu ülkede yaşayamayacaksınız, nefes alamayacaksınız” dedi.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir