Fatih Karagümrük’ten Pirlo kararı! Görüşmeler için izin verildi

Spor Toto Süper Lig’in flaş takımı Fatih Karagümrük’te teknik direktör Andrea Pirlo’nun geleceği belli oldu. 2022-2023 sezonu öncesi Fatih Karagümrük’le 1 yıllık sözleşme imzalayan Andrea Pirlo gelecek yıl İstanbul temsilcisinde olmayacak. Karagümrük’lü yetkililer, Pirlo’ya yeni sezon öncesi görüşmeleri için izin verdi.

Pirlo’nun kariyeri

Futbolculuk kariyerinde; Brescia, Reggina, Inter, Milan, Juventus ve New York City kulüpleri bulunan 43 yaşındaki İtalyan futbol efsanesi teknik direktörlük kariyerine 2020 yılında Juventus U-23 takımında başladı. 2020-2021 sezonunda Juventus’ta teknik direktörlük yapan Andrea Pirlo; İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası’nı kazanmasına rağmen Serie A’da şampiyonluğuna ulaşamayınca İtalyan devinde görevine son verildi.

Karagümrük performansı

Yaz transfer döneminde Fatih Karagümrük’e gelen Pirlo; 33 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti ve 1.33 puan ortalamasını tutturdu.

Trabzonspor’la da görüştü!

Pirlo; Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın ayrılmasının ardından bordo mavili yetkililerle görüştü ancak anlaşamadı. Fırtına o süreçte teknik direktör tercihini ise Nenad Bjelica’dan yana kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir