Sinan Oğan’dan açıklama! ‘Elimizden geleni yapacağız’

Sinan Oğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; Anketlerde yok sayıldık, televizyonda yok sayıldık. Sosyal medyadan, gazete köşelerinden linçlere maruz kaldık. Ancak biz hep plana sağdık kaldık. İlk günden beri şunu ifade ediyorduk bu seçimlerde HDP ve HÜDA- PAR gibi terörle arasına mesafe koymayan siyasi partiler kilit olma hesabı yapıyor. Türk milletçiler ve Atatürçüler olarak bu hesabı bozacağız dedilk. Bu şartlarda bu imkanlarla bizim ikinci tura kalmamamızın çok kolay olmadığının farkındaydık. Seçimlerin zaten ikinci tura kalacağı bizim öngördüğümüz bir şeydi. Türk milletçiliği ve Atatürkçüleri yeniden Türkiye’deki seçimlerin merkezine oturtmak için yola çıkmıştık.

Görüyoruz ki, seçimler ikinci tura kalmış gözüküyor. Evet biraz önce YSK başkanının açıklamasını duyduk sandıkların yüzde 50’sinin sisteme girdiğini söylüyor. En başından beri gözüken o ki seçimler ikinci tura kalacak. Türk milletçileri ve Atatürkçüler ikinci turun belirleyicisi olacak. Önümüzde zorlu bir 15 günlük süre daha olacak.

Seçimler ikinci tura kalırsa bu süreçte milletimize hayırlı sonuç olması için elimizden geleni yapacağız. Şu an bunu destekliyoruz asla demeyeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir