Büyük İstanbul Mitingi için CNN Türk’te dikkat çeken değerlendirme: Atatürk Havalimanı sembol bir öneme sahip

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen “Büyük İstanbul Mitingi”nde, AK Parti’nin İstanbul seçmeni seçime 1 hafta kala “Türkiye Sana Emanet” diyerek buluştu. Atatürk Havalimanı, Yenikapı Etkinlik Alanı’nın 2 katı, Maltepe Etkinlik Alanı’nın ise 5 katı büyüklüğünde kalabalığı ağırladı. 

Yeditepe Üni. Öğretim Üyesi Furkan Kaya şöyle konuştu Türkiye’nin kendi gazını bulması gibi etkenlerle Türkiye kendi imkanlarıyla kalkındığı bir döneme giriyor. Dolar kuru, enflasyon bir yerde kendi kendini dengeliyor. Koalisyon dönemlerini hatırlayın. 70’li yıllarda 90’lı yıllarda Türkiye’nin ekonomisi berbart durumdaydı çünkü siyasi istikrar yoktu. Siyasi iktidarın olması bir güven getiriyor.

Erdoğan milli iradenin mesajını verdi . Atatürk Havalimanı sembol bir öneme sahip. 15 Temmuz Darbe girişiminde Cumhurbaşkanı’nın uçağı buraya indi. İstanbul’un dünyaya mesajı önemlidir. Yabancı reçeteler ile milli savunmanın önüne geçildi. Nasıl engellendi? Darbelerle engellendi. Ama bugün milli tank, milli arabamız hepsi var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir