Galibiyete rağmen çılgına döndü! Cristiano Ronaldo’dan hakeme olay tepki

Manchester United’dan olaylı ayrılışının ardından kariyerine Al Nassr’da devam eden Cristiano Ronaldo, yine dikkat çeken bir harekete imza attı. 

HAREKETLERİ İLE GÜNDEM OLMUŞTU

Sezona Manchester United’da başlayan ancak yeni menajer Erik Ten Hag ile sorun yaşayan Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası öncesi yaptığı röportajla sorunları açığa çıkarmıştı.

Manchester United ile anlaşmalı olarak yollarını ayıran Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan takımı Al Nassr’a imza attı. Ancak yıldız oyuncu orada da hareketleriyle gündem oldu. Maç içi ve maçın ardından yaptığı hareketlerle oyuncunun agresif halleri dikkat çekti.

TARAFTARLARLA YAŞADIĞI OLAY

Takım içerisindeki teknik kararlardan memnun olmadığı iddia edilen Portekizli yıldız geçtiğimiz günlerde de Al Hilal taraftarları ile skandal bir olay yaşamıştı. Ronaldo, taraftarların Lionel Messi tezahüratlarının ardından çok konuşulacak bir hareket yapmıştı.

Portekizli yıldız bu sefer de takımının Al-Raed ile oynadığı maçta hakeme gösterdiği tepki ile gündeme geldi.

PENALTI KARARI ÇIKMADI

Mirror’da yer alan habere göre Al Nassr ile Al-Raed’in karşı karşıya geldiği mücadelede Cristiano Ronaldo ceza sahası içerisinde rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı ve penaltı bekledi. Ancak maçın hakemi devam kararı verdi. Pozisyon VAR’da incelense de hakemin kararı değişmedi.

ÇILGINA DÖNDÜ

Hakemin kararının ardından Portekizli yıldız adeta çılgına döndü. Sinirlenen Ronaldo, hakeme tepki gösterdi. Ancak bu karara rağmen Al Nassr sahadan 4-0 galip ayrıldı. Ronaldo ise takımının ilk golünü atmayı başardı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Maçın ardından Ronaldo’nun tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Ronaldo’nun haklı olduğunu savunan bir taraftar, “Rezalet bir karar. Bu kişiler nasıl sorumluluk’ alıyor ifadelerine yer verirken, hakemin doğru karar verdiğini düşünen bir taraftar ise gülen emojili ‘Net penaltı’ şeklinde göndermeli bir paylaşımda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir