Beşiktaş’ta Dele Alli sakatlık geçirdi

Milli aranın ardından Süper Lig’in 27. haftası dev bir mücadeleye sahne olacak. Derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Kadıköy’de 2 Nisan Pazar akşamı 20.30’da oynanacak maç öncesinde siyah-beyazlı takımda sakatlık yaşandı. Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Dele Alli’den Beşiktaş’a kötü haber geldi.

Adele yırtığı şüphesiyle idmanda yoktu

İngiliz yıldız futbolcu, bugünkü antrenmana adele yırtığı şühpesi sebebiyle katılmadı. Dele Alli’nin kesin durumunun ise yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.

Neler olmuştu ?

Basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dele Alli’ye ulaşamadıklarını açıklamış ve İngiliz oyuncu hakkında, “İzin verdiğimiz Dele Alli gelemedi, yağmur yağıyor herhalde, ondan haber almaya çalışıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Dele Alli, bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabından şu mesajı yapmıştı:

“Merhaba millet. Bir sürü mesaj aldım, bu yüzden bir şeyi açıklığa kavuşturmak istedim. Kulüp, bugün bir doktor randevusuna katılmam için bana izin verdi. Yarın normal bir şekilde antrenmana geri dönüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir