Suudi Arabistan’da Cristiano Ronaldo fırtınası! Yok artık

Cristiano Ronaldo’nun takımı Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Ligi’nin 21. hatasında Abha ile kozlarını paylaştı. Son zamanlarda inanılmaz bir yükselişe geçen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, bu yükselişini oynanan maçta da devam ettirdi. Yıldız ismin attığı gol hayran bırakırken göstermiş olduğu istatistikler şaşırttı.

AYIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

Suudi Arabistan Pro Ligi’nde Şubat ayının en iyi oyuncusu Cristiano Ronaldo seçildi. Ronaldo, 2022 Katar Dünya Kupası sırasında Al-Nassr ile 2.5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

KRAL KUPASINDA ÇILDIRDI

Suudi Arabistan’da Kral Kupası çeyrek finalinde Al Nassr yine ABHA karşı karşıya geldi. Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr, rakibini 3-1 yendi ve yarı finale yükseldi.

İlk yarının bitmesine yakın Al Nassr, Ronaldo ile kontratağa çıkarken hakem oyunu durdurdu. Hakeme sinirlenen Ronaldo, önce hakeme doğru tepki gösterdi ardından topu havaya doğru tekmeledi. Hakem Portekizliye sarı kart gösterdi.

İLK GOL KONUK EKİPTEN GELDİ

Müsabakanın 26. dakikasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Adam sağ ayağıyla yakın köşeye doğru sert bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

RONALDO’DAN AKIL ALMAZ FRİKİK GOLÜ

Karşılaşmanın 77. dakikasında ceza yayının yaklaşık beş metre gerisinde Ghareeb’e faul yapan Al-Sudai sarı kart gördü.

Frikiği kullanmaya giden Cristiano Ronaldo, meşin yuvarlağın başına geçti. Hakem düğünü çalar çalmaz topa hareketlenen Ronaldo, doğrudan kaleyi düşündü ve sert bir şut çekti, Portekizli yıldızın şutu sol köşeden ağlara gitti.

TALİSCA SAHANEYE ÇIKTI

86. dakikada penaltı kazanan Al Nassr’da topun başına eski Beşiktaş oyuncusu Anderson Talisca geçti. Penaltıyı kullanan Talisca sol ayağıyla sağ köşeye doğru sert bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Heyecan dolu maçı Al Nassr, 2-1’lik skorla kazandı.

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Manchester United ayrılığı sonrası Al Nassr’a transfer olan Cristiano Ronaldo, gösterdiği performans ile dikkat çekti. Suudi Arabistan temsilcisi ile 10 maça çıkan süperstar, söz konusu maçlarda 12 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Ronaldo, öte yandan 4 kez de asist yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir