Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;  Cumhurbaşkanlığı’nda hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımızdan şüphe duymuyoruz. Amacımız ülkemizin demokrasi ve kalkınma yolunda elde ettiği kazanımları ile yeni bir dönemin kapılarını açmaktır. 14 Mayıs destanını bir süredir yol yürüdüğümüz ve aramıza yeni katılan dostlarımızla Cumhur İttifakı’yla beraberce yazacağız. Deprem yaralarını sararak yıkılan şehirleri yeniden inşa ve ihya ederek başlayacağız.

Yatırımları, istihdamı, üretimi, ihracatı artırarak katlayacak, programımızı uygulamayı sürdüreceğiz. Deprem felaketini, hedeflerimizi daha da güçlendiren vesileye dönüştürmek için daha çok çalışacağız.

Her seçim zordur, hayatidir, önemlidir. Ama ülkemizin içinden geçtiği süreç deprem afetinin açtığı ağır kayıplar, bölgemiz ve dünyadaki gelişmeler seçimi farklı atmosfere soktu.

Artık karşımızda bir ittifak değil eski Türkiye’de olduğu gibi kavga, koalisyon yapı vardır. Bu koalisyonun gündeminde ülkenin ve milletin hiçbir meselesi yoktur. Yapılanları yıkmayı vadeediyorlar. Milletin hayallerini gerçekleştirecek hiçbir irade beyanı bunların gündeminde yok. Deprem 6’lı masanın gündeminde yer almıyor.

Ülke olarak bunların Bizansvari kavgalarını naklen seyrettik, okuduk. Türkiye Yüzyılı’nı yükseltmek için hızlandığımız dönemde böyle bir faciaya izin veremeyiz. Her seçimde çalıştığımızdan daha çok çalışacağız. Daha çok insana ulaşacağız.

Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Müzikli kampanya yapmayacağız. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir