Mason Greenwood için Türkiye ihtimali! Transfer gelişmesini İngiliz basını duyurdu

Premier Lig devi Manchester United’ın kadro dışı bıraktığı Mason Greenwood hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ada basınının haberine göre; 21 yaşındaki genç yetenek Türkiye’den transfer teklifleri aldı.

İnigliz futbolunun gelecekteki yıldız adayları arasında gösterilen Mason Greenwood, geçtiğimiz yıl skandal bir olayla gündem oldu. 21 yaşındaki futbolcu, kız arkadaşına cinsel saldırı ve darp suçlarından tutuklandı. Mason Greenwood bu skandal olay sonrası kefaletle serbest bırakıldı.

Manchester United, Mason Greenwood’un tüm suçlamalardan aklanana kadar kadro dışı bırakıldığını açıkladı. İngiliz oyuncu ile sponsorluk anlaşması bulunan tüm firmalar, anlaşmalarını sonlandırdı. Mason Greenwood bu olaylar sonrası uzun süre sahalardan uzak kaldı.

EVİNE BASKIN DÜZENLENDİ

Mason Greenwood, antrenman ve maç kadrolarına dahil edilmezken kefalet şartlarını yerine getirmediği gerekçesiyle bir kez daha gözaltına alındı. Yıldız futbolcu daha sonra bir kez daha kefaletle serbest bırakıldı.

İFADELERİ GERİ ÇEKTİLER, BERAAT ETTİ

Mason Greenwood hakkındaki nihai karar, geçtiğimiz ay verildi. İngiltere Kraliyet Savcılık Servisi’nden yapılan açıklamada; Mason Greenwood hakkındaki suçlamaların düşmesinin ardından beraat etti.

Cinsel saldırı, tehdit edici eylemler ve fiziksel zarar verme iddialarıyla yargılanan Mason Greenwood’un davasında anahtar rol oynayan tanıkların ifadelerini geri çektiği vurgulandı.

GREENWOOD İÇİN DEVREDELER

The Telegraph’ta yer alan habere göre; Bazı Türk kulüpleri, Manchester United’ın genç yıldızı Mason Greenwood için devreye girdi. 21 yaşındaki oyuncu için Premier Lig devine kiralama teklifinde bulunulduğu belirtildi.

Birçok teklif alan genç oyuncunun geleceği hakkında henüz karar vermediği kaydedildi. Mason Greenwood ve temsilcilerinin henüz Manchester United kurmaylarını geri dönüş konusunda ikna edemediği vurgulandı.

Manchester United altyapısında yetişen Mason Greenwood, kariyeri boyunca 176 maçta forma şansı buldu. 21 yaşındaki genç yetenek bu müsabakalarda 79 kez rakip fileleri havalandırdı. Mason Greenwood takım arkadaşlarına da 24 gol pası verdi. İngiliz futbolcu, A takım düzeyinde İngiltere Milli Takımı’nda 1 maçta oynadı.

Mason Greenwood’un Manchester United’la olan sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir