PAOK’tan, Yunanistan Süper Ligi’ne saygı duruşu talebi

Deprem felaketinde Türkiye’nin yardımına koşan ülkeler arasında yer alan Yunanistan’da futbol ortamında da sıcak gelişmeler yaşanıyor. PAOK Kulübü’nün sahibi Ivan Savvidis’in girişimiyle siyah-beyazlı kulüp, Yunanistan Süper Ligi’ne bir mektup yazdı.

‘HEPİMİZ ŞOK İÇİNDE İZLEDİK’

Mektupta, “Türkiye ve Suriye’de meydana gelen ve onbinlerce insanın hayatına mal olan depremler nedeniyle yaşanan trajediyi hepimiz şok içinde izledik. Trajediden etkilenen iki halkın dramına saygı göstermeyi ve depremin yaşandığı bölgelerde yaşayanların hayatta kalma mücadelesini desteklemeyi Süper Lig’in borç bildiğini düşünerek teklifimizi sunuyoruz” denildi.

Mektupta, Türkiye ve Suriye’deki depremzedelere destek olunmasının yollarının bulunması istendi, ülkede bu hafta oynanacak tüm maçların öncesinde bir dakikalık saygı duruşu yapılması teklif edildi.

MAÇIN GELİRİ BAĞIŞLANACAK

PAOK Kulübü taraftarlarının depremzedelere nasıl yardım edebileceğine yönelik bilgilendirmede bulunacağını da açıklarken, pazar günü AEK ile evinde oynayacağı maçın gelirlerinin bir kısmını da depremzedeler için bağışlayacağını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir