Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı’nda Volkan Demirel’e alkış!

Galatasaray Şubat ayı Divan Kurulu Toplantısı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda yapıldı. Kulübün deprem felaketi sonrası düzenlediği kampanyalar anlatılırken toplantıda yardım çağrısı ile adeta Hatay’ın sesi olan Volkan Demirel’e de yer verildi. 

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Şubat ayı Divan Kurulu Toplantısı açılış konuşması yaptı. Aykutalp Derkan’ın ardından Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan depremin ardından kulüp olarak yapılan çalışmalar hakkında Divan Kurulu üyelerine bilgiler verdi.

‘İNSANIMIZ FELAKETLE KARŞI KARŞIYA KALDI’

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Şubat ayı olağan toplantısında açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek’in açıklamaları şu şekilde:

“Değerli Galatasaraylılar 6 Şubat Pazartesi sabahına uyandığımızda 15 milyona yakın insanımız felaketle karşı karşıya kaldı. Biz öyle bir camiayız ki bu cennet vatanı korumak için, Çanakkale’de, Kafkaslarda canlarını feda etmekten kaçınmadılar. Galatasaray’daki memleket tutkusu, vatan sevgisi bize bunu emrediyordu.”

“Buradaki faaliyetler 6 Şubat sabahı 9’da başladı, halen devam ediyor. Biz Galatasaray olarak bugüne kadar çok şey yaptık. Bu yaraları sarmak için çok daha fazlasına gerek var.”

‘SPORCULARIMIZIN ÇOĞU MAAŞLARINI ALMAK İSTEMEDİLER’

“Sporcularımızın bir çoğu depremzedelerimiz için bu ayki maaşlarını almak istemediler. Normalde bu Divan toplantısında altyapıdaki çalışmalarımızı anlatmak için hazırlık yapmıştık. Fakat yaşadığımız büyük felaket gündemimizi değiştirdi. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Allah memleketimizi bu tip felaketlerden korusun.”

VOLKAN DEMİREL’E ALKIŞ

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Şubat Ayı olağan toplantısında Volkan Demirel’e teşekkür edildi, adı okunurken üyeler alkışladı. Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Can Çobanoğlu: “İlk uyarı fişeğini atan Volkan Demirel kardeşimi gözlerinden öpüyorum. Takımı hiç önemli değil. Yüreğinde hissettiği bayrak sevgisi önemli. Ona ve ailesine teşekkür ederim.” sözlerini dile getirdi.

DİVAN TOPLANTISINDA PROTEO SÜRPRİZİ

Galatasaray Divan Kurulu, hayatını kaybeden Meksikalı arama kurtarma köpeği Proteo’yu da andı. Ülkemize Meksika’dan depremzedeleri kurtarmak için gelen köpek Proteo, enkaz altında kalması sonucu yaşamını yitirmişti.

Meksika Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Proteo’nun kötü haberini vermişti. Bakanlık paylaşımına, “Kahramanca çalışman için teşekkür ederiz. Görevini başardın Proteo” notunu düşmüştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir