Devler tek yumruk! Uğurcan’ın birlik çağrısına Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’tan yanıt

Trabzonspor, 16 Şubat Perşembe günü UEFA Konferans Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Basel’i ağırlayacağı müsabaka öncesinde, kaptan Uğurcan Çakır’ın tüm takımların taraftarlarına destek çağrısı yaptığı bir video yayımladı. Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yayınlanan videoda Uğurcan, “UEFA Konferans Ligi’nde oynamak zorunda olduğumuz Basel maçına renk ve arma ayırmaksızın bütün takım taraftarlarını bekliyoruz. Biz biriz, hep birlikte daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE KULÜBÜ: YARALARIMIZ SARMAK İÇİN TEK YÜREK OLACAĞIZ 

Fenerbahçe Kulübü, bu paylaşımı alıntılayıp “Yaralarımızı sarmak için, tek yürek ve hep birlikte orada olacağız!” ifadelerini kullanarak mesaja destek verdi.

GALATASARAY KULÜBÜ: GELİN HEP BİRLİKTE BORDO-MAVİ OLALIM

Daha sonra Galatasaray Kulübü bordo-mavililerin paylaşımını alıntılayıp şu mesajı yayımladı: “Yaralarımızı hep birlikte saralım! Gelin hep birlikte bordo-mavi olalım.” Son olarak Beşiktaş Kulübü de “Gelin, yaralarımızı hep birlikte saralım, tüm Türkiye bordo-mavi olalım!” ifadelerini paylaştı. Karadeniz ekibi, sosyal medya hesabından ebedi dostlara “Biz beraberiz” yanıtını verdi.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir