TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Hepimizin amacı ortak

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Stratejik Plan Tanıtım toplantısındaki açıklamasında, “Cumhuriyetimizin ve federasyonumuzun 100. yılında, yeni yüzyıla yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hep birlikte oluşturacağımız strateji planı TFF’nin değil Türkiye futbolunun olacak” dedi.

Göreve geldikleri günden futbolun sorunlarını çözmeye ve marka değerini yükseltmekle ilgili çalıştıklarını ifade eden Başkan Büyükekşi, “Hepimizin amacı ortak; Türk Futbolunu her anlamda daha ileriye taşımak. Bu çalışmayla yolumuzu da hedefimizi de ortak akılla belirleyeceğiz” diye konuştu.

2009’da TFF’nin bir strateji planı hazırladığını hatırlatan Büyükekşi: “Paydaşların katkısı olmamış, uygulamaya geçmemiş. Bu anlamda hazırlayacağımız strateji belgesi; akademik çalışma değil, sizlerle belirleyeceğimiz bir yol haritasıdır. Stratejiyi hazırlamak kadar bunu uygulamaya geçirmek ve sonuçlandırmak da önemlidir. Biz burada toprağa bir tohum atıyoruz. Bunu büyütecek, besleyecek ve yaşatacak olan sizlersiniz” ifadelerini kullandı.

TFF Başkan Mehmet Büyükekşi konuşmasını şu sözlerle noktaladı: “Startını verdiğimiz bu strateji çalışması, Türk Futbolu’nun gelecek hedefleri doğrultusunda, ihtiyaç duyduğu her alanda geleceğini kurgulayacak önemli bir adımdır. Futbol camiası olarak ilk defa böylesine kapsamlı ve bütüncül bir strateji belgesi ortaya koyacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir