Weghorst, Guardiola’nın gözünü korkuttu! Derbi taktiğini güncelledi  

Beşiktaş, Hollandalı futbolcusu Wout Weghorst ile yollarını ayırdı. Weghorst’un, Manchester United’a transferi konusunda anlaşma sağlanınca, oyuncunun takımdan ayrılmasına izin verdi. Hollandalı golcü bu gelişme üzerine İstanbul’dan ayrıldı, sağlık kontrolüne katılmak ve işlemlerini tamamlamak üzere İngiltere’nin yolunu tuttu.

RONALDO’NUN YERİNE WEGHORST

İngiliz ekibi oyuncunun transferini tamamlayarak kendisini yarın oynanacak Manchester derbisine yetiştirmeye çalışırken, rakip takımın çalıştırıcısı da bu yeni gelişme üzerine karşılaşmaya olan hazırlıklarında değişikliklere gitti. Cristiano Ronaldo’nun ayrılmasının ardından hücum gücü azalan Kırmızı Şeytanlar, Hollandalı golcüyle takviyesini gerçekleştirdi.

ÖZEL ÖNLEM ALMAYI DÜŞÜNÜYOR

Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, ezeli rakiplerinin gerçekleştirdiği yeni transferin ardından maç taktiğinde bazı değişikliklere gitti. Dünya Kupası’nda Arjantin karşısındaki müthiş performansıyla dikkatleri çeken Weghorst’a özel önlem almayı masaya yatıran Katalan teknik adamın, oyuncuya adama adama markaj yaptırmayı da düşündüğü öğrenildi.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir