Fenerbahçe’nin yeni stoperi! Samet Akaydin kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte kariyeri..

Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Adana Demirspor forması giyen savunma oyuncusu Samet Akaydin ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Başarılı futbolcuyu renklerine bağlayan sarı lacivertliler transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada “Kulübümüz, Samet Akaydin’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Adana Demirspor A.Ş. ile görüşmelere başlamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. ” ifadelerine yer verildi.

Bu açıklama sonrası Samet Akaydin’in kariyeri futbolseverler tarafından merak edilmeye başladı. Peki kimdir Samet Akaydin? İşte merak edilenler..

Samet Akaydin kimdir?

Samet Akaydin 13 Mart 1994 tarihinde Trabzon’da dünyaya geldi. Futbola Trabzonspor alt yapısında başlayan Samet Akaydin, 2013 yılında Arsinspor ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Arsinspor’da sonra sırasıyla Sancaktepe, Şanlıurfaspor ve Keçiörengücü forması giyen Samet Akaydin 2021 yılında Adana Demirspor’a transfer oldu.

Adana Demirspor’da gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken Samet Akaydin A Milli takıma çağrılma başarısı gösterdi.

Profesyonelkariyeri boyunca 163 maçta forma giyen Akaydin 19 gol attı. 28 yaşındaki başarılı defans oyuncusu Fenerbahçe ile kariyerine devam edecek..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir